Politie Zeeland


O-10807-2004 Automobiliste rijdt in sloot

Een 20-jarige vrouw uit de gemeente Tholen is donderdagavond rond 23.00 uur met haar auto in een sloot gereden.
De vrouw reed over N658, komende uit de richting van Sint Annaland toen ze ter hoogte van de splitsing met de Bartelmeetweg de macht over het stuur verloor. Hierdoor raakte haar auto in de slip en kwam in een sloot tot stilstand. De vrouw werd met nekklachten en een pijnlijke rug voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Haar auto is vermoedelijk total loss.


W-10808-2004 Verkeerscontrole in Middelburg

Ter hoogte van de Langevielebrug/Zandstraat in Middelburg werd vrijdagmorgen tussen 07.00 uur en 09.00 uur een verkeerscontrole gehouden.
Hierbij werden fietsers en bromfietsers gecontroleerd op het rijden met verlichting en het rijden door rood licht. Er werden 15 bekeuringen uitgeschreven voor het rijden door rood licht en 10 boetes voor het rijden zonder verlichting.


Z-10809-2004 Roodlichtcontrole in Terneuzen

Tijdens de ochtenduren werd vrijdag een roodlichtcontrole gehouden ter hoogte van de verkeerslichten bij het ziekenhuis aan de Wielingenlaan in Terneuzen.
Er werden 4 boetes uitgeschreven voor het rijden door rood licht, 1x voor het ontbreken van een oranje plaatje op een bromfiets en 1x voor het rijden zonder verlichting.


W-10810-2004 Vernielingen aan geparkeerde auto
Tussen donderdagmiddag 17.30 uur en vrijdagmorgen 06.45 uur werden vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond aan het Hof van Tange te Middelburg.
Aan de zijkant van de auto werd een ruit vernield en zaten er deuken in het portier. Schadebedrag is onbekend.


W-10811-2004 Vlissinger in woning aangehouden
De politie heeft vrijdagmorgen rond 06.30 uur de bewoner van een woning aan de Schaepmanstraat in Vlissingen aangehouden.
De man had d.m.v. harde muziek en geschreeuw voor overlast gezorgd. Ook had hij vernielingen veroorzaakt in zijn woning waarvoor hij werd aangehouden. Na verhoor werd hij met een boete op zak weer in vrijheid gesteld.





Politie Zeeland