NGN

NGN Roadshow powered by Azlan Training

PERSBERICHT

NGN Roadshow powered by Azlan Training:
unieke regionale hands-on happening voor ict-ers

Tiel, 26 november 2004. De Netwerk Gebruikersgroep Nederland (NGN) organiseert in samenwerking met Azlan Training eind november gedurende drie dagen de NGN Roadshow powered by Azlan Training. Centraal tijdens deze roadshow staan het besturingssysteem NetWare en de Open Enterprise Server van Novell. De roadshow wordt gegeven in de trainingcentras van Azlan Training in Eindhoven, Amsterdam en Zwolle en heeft een hands-on karakter. Deelnemers werken zelf met pcs om zo alle ins en outs van deze oplossing in de praktijk te leren kennen. Dus geen hoorcollege, maar een werkcollege.

Het programma bevat de volgende onderdelen:


-Introductie webservers op NetWare 6.5, uitgebreide hands-on kennismaking met alle mogelijkheden, zoals virtual office, netstorage etc.

-Behandeling Groupwise op NetWare en de multiplatform client, uitleg over DNS en TCP en routeringen, de beveiliging daarvan en de rol van bordermanager daarbij.

-OES demonstratie onder Linux en NetWare, mogelijkheden en verschillen. Door middel van een VMware-image kan zelf ervaren worden hoe hiermee gewerkt kan worden.

Data en locaties:

29 november: Eindhoven, locatie: Azlan Training, Vestdijk 32, 5611 CC Eindhoven
30 november: Amsterdam, locatie: Azlan Training, Teleportboulevard 100, 1043 EJ Amsterdam

01 december: Zwolle, locatie: Azlan Training, Hanzeallee 32, 8017 KZ Zwolle

Over de Netwerk Gebruikersgroep Nederland

De Netwerk Gebruikersgroep Nederland brengt al 15 jaar (sinds 1989) ICT-professionals met elkaar in contact en vormt een onafhankelijk platform waar de leden kennis kunnen opdoen en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen teneinde snel en alert te kunnen reageren in hun dagelijkse praktijk. De NGN heeft zich hierdoor ontwikkeld tot een autoriteit op netwerkgebied en is één van de grootste professionele en onafhankelijke ict-verenigingen ter wereld. De NGN genereert aanzienlijke kostenbesparingen voor bedrijven en organisaties. De NGN heeft ca. 4.000 leden die meer dan 1 miljoen werkstations beheren en ca. 30.000 servers. Een groot percentage van de top 100 bedrijven van Nederland is lid. Meer informatie over de NGN is te vinden op http://www.ngn.nl.


---

Noot voor de redactie,