Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Almere, 26 november 2004

MyCom Direct Business wint CRN Award Business Retailer of the Year

Onlangs maakte Renate Verbaan namens de redactie van CRN in het Okura Hotel te Amsterdam de uitslag van de Channel Awards 2004 bekend. De Channel Award Business Retailer of the Year is gewonnen door MyCom Direct Business, de B2B tak van computerleverancier MyCom.

Meer dan veertig bedrijven streden in diverse categorieën om één van de felbegeerde Channel Awards. In de prestigieuze categorie Business Retailer of the Year waren diverse gerenommeerde computerbedrijven genomineerd. De afgelopen weken hebben de lezers van CRN hun stem uitgebracht. CRN, een uitgave van VNU Channel Publishing, staat voor Computer Reseller News en wordt verspreid onder fabrikanten, distributeurs, ontwikkelaars, computerwinkels en overige partijen die zich met ICT bezighouden.

Tijdens een feestelijke uitreiking in het chique Okura Hotel nam Hans Siebers van MyCom Direct Business, vol trots de Award voor Business Retailer of the Year in ontvangst.

We zijn bijzonder verheugd dat naast de consument nu ook de zakelijke markt MyCom weet te vinden. Deze prijs en erkenning is het resultaat van onze gezamenlijke inspanningen in een bewogen jaar! , aldus Hans Siebers.

EINDE PERSBERICHT

Over MyCom:

MyCom NEDERLAND B.V. stelt zich ten doel de beste leverancier in Nederland te zijn van PC s, componenten en randapparatuur. MyCom heeft op dit moment zestien vestigingen in ons land. Daarnaast is MyCom zeer succesvol met MyCom Direct en MyCom Direct Business, waarbij onder meer via de website www.mycom.nl direct wordt verkocht. Zowel in 2001 als in 2002 werd MyCom door VNU s CRN uitgeroepen tot Retailer of the Year . MyCom behaalde in 2003 een omzet van ruim 150 miljoen euro en telt meer dan 300 medewerkers.

Meer informatie over dit persbericht:

MyCom NEDERLAND B.V. Hans Siebers, 036- 539 73 60, email: h.siebers@mycom.nl