Gemeente Enkhuizen

Week 43: Verwijderen personenauto op de Peperstraat

Burgemeester en wethouders van Enkhuizen maken het volgende bekend.

Al meer dan een half jaar staat er op de Peperstraat te Enkhuizen een personenauto merk Ford Escort, kenteken XY-93-BH geparkeerd. Deze personenauto is eveneens al meer dan een half jaar niet verplaatst. Wij nemen aan, dat er als gevolg van (andere dan eenvoudig te verhelpen) gebreken niet kan of mag worden gereden. Volgens de bepaling in de Algemene Plaatselijke Verordening Enkhuizen 2001 is het niet toegestaan een dergelijk voertuig langer dan drie achtereenvolgende dagen op de weg te parkeren.

Oproep eigenaar voertuig

Aangezien wij op geen enkele wijze in contact kunnen komen met de eigenaar van dit voertuig maken wij met deze aankondiging bekend, dat wij voornemens zijn om het voertuig met gebruikmaking van bestuursdwang van de weg te verwijderen. Met deze aankondiging wordt de eigenaar van het voertuig opgeroepen om zelfstandig de ongewenste situatie te doen ophouden of zijn zienswijze te geven over ons voornemen tot het toepassen van bestuursdwang. Indien op 15 november 2004 de situatie ongewijzigd is, zal op enig moment na die datum de bestuursdwang feitelijk worden toegepast.

De kosten van de toepassing van bestuursdwang, evenals de kosten van opslag van het voertuig worden op de eigenaar verhaald.

Informatie: dhr. H. Haverkort, Openbare Orde en Veiligheid, tel.: (0228) 36 01 49.

Datum laatst gewijzigd: 26/11/2004