RANDSTAD NEDERLAND

Topsporters studeren af

Op 26 november a.s. studeren studenten van de Randstad Topsport Academie af. Zij bezitten dan het HEAO-diploma Commerciële Economie. De diploma's worden door Erica Terpstra, voorzitter van NOC-NSF uitgereikt, aan Teun de Nooijer (hockey), Edith Bosch (judo), Maarten Klaver (meerkamp), Erik van Vreumingen (discus/kogelwerper), Roderick Goos (rugby), Linda Kruit (bobslee) en Bibian Mentel (snowboard).

Voorafgaand aan de diploma uitreiking is er een forum met de titel Hoe kunnen we de maatschappelijke carrière van topsporters idealiter organiseren? Deelnemers zijn o.m. Erica Terpstra, Gerard van Drielen (lid College van Bestuur Hogeschool Rotterdam), Gert-Jan Meppelink (lid directie Randstad Nederland), Jan Rijpstra (VVD-fractie in de Tweede Kamer) en Marko Koers (oud-atleet). Het forum staat onder leiding van Tom van 't Hek (oud-hockey international).

De Hogeschool Rotterdam en Randstad willen je graag uitnodigen voor een feestelijke diploma uitreiking. De bijeenkomst wordt gehouden op de hogeschoollocatie HES, Kralingse Zoom 91 te Rotterdam. Vanaf 09.30 uur word je ontvangen in de Passage waarna om 10.00 uur het forum begint en om 11.30 uur de officiële uitreiking plaatsvindt.