Gemeente Ambt Montfort


Wet Milieubeheer

DEFINITIEVE MILIEUVERGUNNING (artikel 3.44 Algemene wet bestuursrecht)

Burgemeester en Wethouders hebben een milieuvergunning verleend aan:
- Maatschap Janssen, Linnerweg 47, 6065 EM te Montfort voor het in werking hebben van een tuinbouw- en akkerbouwbedrijf (volle grond) met een schapenhouderij.

- Colijn Aannemersbedrijf B.V, Postbus 66, 4250 DB te Werkendam, voor het oprichten van een bouwlocatie ter hoogte van de Schepersweg.

De vergunningen met bijbehorende stukken liggen vanaf 26 november 2004 gedurende zes weken (tot 7 januari 2005) voor u ter inzage in het gemeentehuis. Inzien kan op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en op afspraak op dinsdagavond van 17.00 tot 20.00 uur. Als u een toelichting wenst, verzoeken wij u een afspraak te maken met één van onze milieumedewerkers.

Tot 6 weken na de dag van de bekendmaking (tot 7 januari 2005) kan tegen de vergunningen beroep worden ingesteld bij de Raad van State door:
a. degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen de ontwerpvergunning;
b. de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over de ontwerpvergunning;
c. degenen die bedenkingen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van de ontwerpvergunning zijn aangebracht;
d. belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen de ontwerpvergunning.

Een beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Degene die beroep instellen kunnen met toepassing van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht verzoeken tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

De vergunning treedt na het einde van de beroepstermijn in werking tenzij voor deze datum conform het bovenstaande tot het treffen van een voorlopige voorziening is verzocht. Een vergunning treedt niet in werking tot op dat verzoek is beslist.