PEARLE

Schiffmacher introduceert zonnebrillencollectie

SCHIFFMACHER INTRODUCEERT ZONNEBRILLENCOLLECTIE

Van tatoeëerder tot designer

Henk Schiffmacher introduceert samen met Pearle Opticiens een eigen legendarische zonnebrillenlijn met de ingrediënten van Sex, Drugs & Rock 'n' Roll. De zogeheten 'Risky Business'zonnebrillen zijn echte kunstwerken die vertellen over the crazy life van Chicano gangleden, de ode aan Sweet Louise en de ondergang van de man. Iedere bril is voorzien van Schiffmacher's signatuur en de door hem ontworpen 'Skull'.

De collectie is ontwikkeld in samenwerking met optiekketen Pearle Opticiens, waar ze exclusief verkrijgbaar zal zijn. Er zijn zeven Limited Edition modellen ontworpen met een unieke naam en betekenis: Lady Luck, Mi Vida Loca, One%er, Sweet Louise,
Yakuza, Hurricane Alley en Risky Business.

Samen met een mystery guest van zwaar kaliber zal Schiffmacher de tentoonstelling in ART GALLERY MENDO openen. Daar zal ook zijn nieuwe werk te zien zijn: schilderijen, grafiek en objecten.

De officiële opening van de tentoonstelling is alleen voor pers en genodigden. Vanaf 9 december 2004 tot de derde week van januari 2005 is de tentoonstelling toegankelijk voor het publiek.

De collectie is vanaf 9 december exclusief verkrijgbaar in de ruim 200 filialen van Pearle Opticiens. Kijk op WWW.PEARLE.NL of bel 0800-0125 voor het dichtstbijzijnde filiaal.

UITNODIGING VOOR DE PERS:
U bent van harte uitgenodigd om deze avond in Art Gallery Mendo bij te wonen. Als u komt, dan verzoeken wij u vriendelijk een e-mail te sturen naar info@anthill.nl met uw persoonlijke gegevens o.v.v. aanmelding Schiffmacher.

DATE: Wednesday December 8th 2004
TIME: 17:30 - 19:30 PM
PLACE: MENDO, Berenstraat 11, 1016 GG Amsterdam ROUTE: www.mendo.nl

29)
NOOT VOOR DE PERS:

BEELDMATERIAAL:
Foto's van Schiffmacher en zijn zonnebrillencollectie zijn te downloaden vanaf www.pearle.nl. Redacties mogen deze beelden gebruiken onder voorwaarde van vermelding: Schiffmacher zonnebrillencollectie, exclusief verkrijgbaar bij Pearle Opticiens (www.pearle.nl).

Kijk op 10 december ook op www.schiffmacher.nl voor een online fotoboek met beelden van de presentatie in Mendo.

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN MET:

Pearle Opticiens
Marthé de Pee
Persvoorlichter
Postbus 77
3769 ZH Soesterberg
Nederland
Telefoon: 033 4697200
E-mail: mdpee@pearle.nl

FOTOGRAAF/BRONVERMELDING:
FOTO: Anthill/Norbert Waalboer

26 nov 04 15:34