Koninklijke Ahold


Ahold Senior Vice President Fiscale Zaken Bart Kuper zet carrière buiten Ahold voort

Zaandam, 26 november 2004 - Bart Kuper, Senior Vice President Fiscale Zaken, heeft besloten Ahold per 21 februari 2005 te verlaten en zijn carrière elders te vervolgen.

De afgelopen tien jaar is Bart Kuper voor Ahold werkzaam geweest in verschillende functies op het gebied van financiën en administratie. Vóór de benoeming in zijn huidige functie in september 2003 was hij gedurende anderhalf jaar Senior Vice President Financiën en Fiscale Zaken bij Ahold USA.

Bart Kuper treedt in dienst bij VNU, een wereldwijd actief informatie- en mediaconcern, waar hij Senior Vice President Fiscale Zaken wordt. Hij zal voorlopig kantoor houden in Haarlem, waarna hij op een later tijdstip waarschijnlijk naar New York zal worden overgeplaatst.

De Raad van Bestuur van Ahold is Bart Kuper erkentelijk voor datgene wat hij voor de onderneming heeft gedaan. Te zijner tijd zal een opvolger worden benoemd.

Ahold Corporate Communicatie: 075 - 659 5720


--------------------
Bepaalde uitspraken in dit persbericht zijn 'forward-looking statements' in de zin van het Amerikaanse effectenrecht. Veel van deze factoren zijn voor Ahold niet beheersbaar en evenmin voorspelbaar. Lezers wordt geadviseerd behoedzaam om te gaan met deze forward-looking statements, die uitsluitend geacht worden te zijn gedaan per de datum van dit persbericht. Voor een meer gedetailleerde toelichting op dergelijke risico's, onzekerheden en andere factoren, wordt verwezen naar Aholds jaarverslag op 'Form 20-F' over haar meeste recente boekjaar en haar overige publieke mededelingen. Ahold neemt, tenzij daartoe gehouden ingevolge toepasselijk effectenrecht, geen verplichting op zich om (een) gewijzigde forward-looking statement(s) te publiceren naar aanleiding van al dan niet voorziene gebeurtenissen of omstandigheden die zich voordoen na publicatie van dit persbericht. Buiten Nederland presenteert Koninklijke Ahold N.V. - dat is haar statutaire naam - zich onder de naam 'Royal Ahold' of kortweg 'Ahold'.
--------------------------

Koninklijke Ahold N.V Postbus 3050 1500 HB Zaandam tel: +31 (0)75 659 57 20 fax: +31 (0)75 659 83 02