Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

26 november 2004,

Verkiezing 'Grootste Muzikale Nederlander' op Musicfrom.nl ­ een online-poll met een knipoog;

Vanaf vandaag kan iedereen op www.musicfrom.nl zijn stem uitbrengen in de verkiezing van 'De Grootste Muzikale Nederlander'. De verkiezing is een spontane en ludieke actie die is ontstaan als reactie op de veelbesproken serie 'Grootste Nederlander Aller Tijden', die afgelopen weken zo prominent het nieuws haalde. Musicfrom.nl heeft op basis van reacties van gebruikers en bezoekers een lijst samengesteld van tien kandidaten. De deadline ligt op 1 december om 11:59 uur. Direct daarna, om 12:00 uur, zal bekend worden wie volgens de bezoekers van Musicfrom.nl 'De Grootste Muzikale Nederlander' is.

Naar aanleiding van de veelbesproken 'Grootste Nederlander'-serie reageerden veel gebruikers van de website www.musicfrom.nl op het forum-onderwerp 'De Grootste Muzikale Nederlander'. Op het forum werden voorstellen gedaan en de bezoekers stemden uit een lange lijst, zodat uiteindelijk tien namen overbleven. Die tien kandidaten zijn nu opgenomen in een poll die op een speciale pagina van www.musicfrom.nl staat.

De tien kandidaten zijn:

Anouk
Barry Hay
DJ Tiësto
Jan Akkerman
Boudewijn de Groot
Hennie Vrienten
Herman Brood
André Hazes
Huub van der Lubbe
Junkie XL

De poll op de muzieksite is er dus echt een met een knipoog, er zijn zelfs al ideeën voor een follow-up: na de verkiezing van de 'Grootste Muzikale Nederlander' wil Musicfrom.nl overgegaan tot de verkiezing van de 'Grootste Miskende Muzikale Nederlander' ...

De directe link naar de poll:
http://www.musicfrom.nl/musicfrom/grootste_muzikale_nederlander.html

www.musicfrom.nl is de meest complete muzieksite van Nederland, en biedt alles voor muzikanten, fans, programmeurs en andere muziekliefhebbers. Je vindt er onder meer het allerlaatste muzieknieuws, recensies, songteksten, een muzikantenbank, interviews, columns, informatie over vrijwel alle bands en artiesten uit Nederland, Nederlands grootste online boekingskantoor en nog veel meer.

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arjen van der Straaten arjen@musicfrom.nl
T. 010 4761318
F. 010 4781350
M. 06 14158035