Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort: 26 november 2005

KNLTB EN AA-DRINK BREIDEN SPONSORCONTRACT UIT

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) heeft zijn sponsorcontract met Quality Partner AA-Drink verlengd en uitgebreid. Vandaag hebben beide partijen hun handtekening gezet onder het driejarige contract. De fabrikant van de bekende sportdranken wordt vanaf 1 januari 2005 de exclusieve sponsor en naamgever van Jong Oranje en de Bondsjeugdopleiding van de KNLTB.

Al jarenlang ondersteunt AA-Drink de talentvolle tennisjeugd. In voorgaande jaren in de vorm van sponsoring van het Winter Jeugd Circuit, vanaf 2005 in de vorm van AA-Drink Jong Oranje en de AA-Drink Bondsjeugdopleiding.

Annemiek de Jong-Blom, bondscoach Jeugdtennis, is zeer verheugd met het vernieuwde contract: "door de sponsoring van AA-Drink is de KNLTB nog beter in staat een optimaal opleidingsprogramma aan de beste tennisjeugd te bieden".

De heer Pille, directeur van United Soft Drinks B.V. - waar AA-Drink onderdeel van uitmaakt - is eveneens verheugd over het nieuwe contract: "het sponsorship met de KNLTB sluit uitstekend aan bij onze doelstelling om jeugdige sporttalenten in Nederland te ondersteunen. Vanuit deze gedachte sponsoren we diverse projecten bij verschillende sportbonden in Nederland".


__________________________________________