PROGNOS NEDERLAND

Brug tussen reguliere en alternatieve geneeswijzen

SEMINAR PROGNOS
27 November 2004 AMC Amsterdam

Geachte behandelaar, arts en wetenschapper,

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor het seminar op zaterdag 27 november over:
de werking van het Prognos systeem waarmee exact, door middel van reproduceerbare en herhaalbare metingen, de energetische toestand van de meridianen vastgesteld kan worden.
de invoering van Energetische Geneeswijzen in de gezondheidszorg met Prognos.
het opsporen en opheffen van de diepste oorzaken van klachten, met behulp van de in Nederland ontwikkelde Integrale Diagnose en Therapie (IDT) module van Prognos.
het toepassen van Prognos bij stress en een effectieve therapie bepalen.
acceptatie door de reguliere sector en invoering van Prognos in het reguliere circuit, zoals in Thailand, Zuid Afrika en Canada. het digitaliseren van medicamenten, het toedienen van middelen door middel van digitale frequenties met een koptelefoon vanuit de computer.
Dit seminar wordt georganiseerd door Prognos Nederland BV & Prognos Medical Research
Prognos is wetenschappelijk aangetoond dat het betrouwbaar en reproduceerbaar is
Sprekers: Eric van Schijndel, acupuncturist Eric van Schijndel heeft ruim 20 jaar ervaring in het toepassen van acupunctuur, orthopedische geneeskunde, fysiotherapie, elektro-acupunctuur diagnose en therapie, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde en integrale geneeswijzen en heeft de IDT module van Prognos ontwikkeld.

Er treden gastsprekers op van uiteenlopende vakgebieden.

Prognos Medical Research streeft naar het perfectioneren van het Prognos systeem aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, toetsing in de praktijk, uitwisseling van kennis en eigen research en development. Dit samenwerkingsverband wordt gevormd door acupuncturisten artsen en wetenschappers.

Taal: Nederlands.

Locatie: AMC Academisch Medisch Centrum, Universiteit van Amsterdam
Meibergdreef 9, Amsterdam
de exacte locatie staat op de website en is voor journalisten gratis Programma

09.45 Ontvangst.
10.00 Inleiding door Martin Möhrke, directeur Prognos Nederland & Prognos Medical Research.

10.10 Presentatie over de praktische toepassing van het Prognos systeem, het opsporen van oorzaken van klachten met behulp van de IDT module, het interpreteren van de meetresultaten, het bepalen van de juiste therapie, connecties met de 5 elementen, het testen van medicamenten en extra module mogelijkheden zoals de therapie- en interpretatiemodule, door Eric van Schijndel.

11.20 Digitaal diagnostiseren met behulp van een koptelefoon en de computer, de diepste oorzaken van klachten opsporen en frequentietherapie. Het behalen van het beste therapieresultaat met Prognos, door middel van Vital Frequentie Spectra, door Eric van Schijndel.

12.30 Gezonde lunch.

13.30 Praktijk voorbeelden, de werkelijke oorzaak van klachten opsporen, zieke systemen deblokkeren, waardoor het lichaam zichzelf weer kan genezen.
Korte presentatie over de speciale Prognos cursus en de opleiding Energetische Geneeswijzen, gegeven door de NAEG (Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen), door Eric van Schijndel.

15.30 Pauze.

15.45 Uitleg over aanschafmogelijkheden van het systeem en de voordelen die
het Prognos systeem heeft voor de praktijk, door Dhr. Smetsers van MediLease BV en door Martin Möhrke, Prognos Nederland BV

16.30 Vragen.

17.00 Einde.

Graag tot ziens op 27 November! Inschrijving via het inschrijf formulier voor 20 November a.u.b!
Het volgende seminar wordt via www.prognos.info bekend gemaakt.. U kunt ook naar één van onze informatie avonden of workshops komen, zie hiervoor de actuele agenda op www.prognos.info of bel ons. Wij sturen u de agenda dan toe.
U kunt ook via de website inschrijven.

Zie www.naeg.nl voor meer informatie over de Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen.