Ingezonden persbericht


De vrije aktie zender Radio de Vrije Keyser bestaat _V_I_J_F_E_N_T_W_I_N_T_I_G_ jaar! Dit heugelijke feit gaan we vieren op zaterdag 27 november met een gezellig jubileum BENEFIET feest!

R a d i o d e V r i j e K e y s e r http://www.VrijeKeyser.TK
Sinds 1979 niet-commerciele, subsidieloze, idealistische verzets geluiden in de Amsterdamse ether, en sinds eind jaren '90 ook op internet. Nieuws over o.a. kraken, protesten/demo's en overig buitenparlementair activisme. Vrijwilligers van de Vrije Keyser berichten over axies waarvan men in de gevestigde media meestal een negatief beeld voorgeschoteld krijgt. De meeste pers is inmiddels zo reactionair en blasee dat ze simpelweg nauwelijks respect en interesse meer hebben voor akties van mensen die strijden voor een rechtvaardigere wereld. Daarnaast zend Radio de Vrije Keyser onder meer natuurlijk ook underground muziek uit die je vrijwel nergens anders in de ether hoort: Axievitaminen!

Vrije Keyser Radio zal weer de lucht in gaan na een stop, die onder meer het gevolg was van de commerciële etherfrequentie-veiling en stormschade. De Amsterdamse ether zit inmiddels voller dan ooit met inspiratieloze en vrijwel indentieke radiostations. 18 november j.l. is de laatste commerciële zender erbij on air gegaan. Toch hebben we eindelijk, na veel metingen en tests, gelukkig nog een vrij plekje kunnen vinden op de Amsterdamse FM band. Op deze historische avond zal dan ook de nieuwe FM frequentie gelanceerd worden!



Komt dat zien en horen! Op 27 november vanaf 21:00 uur: Muziek, acts en meer in de OCCII, Amstelveenseweg 134, Amsterdam.
THE FUCKING VIRGINS + DE HARDHEID + NICO VAN APELDOORN + DIANA OZON + DJ SCAVEN + DJ STEVE + SURPRISES!

Uw ceremoniemeester: JOHN FEELGOOD

Inkom: 5,- + Donaties voor vrije radio zeer welkom!



Steun de vrije radio: Download, kopieer en print de benefiet poster en hang 'm op!

AFBEELDING VOOR INTERNET:


http://home.deds.nl/~vk/pic/27nov2004.jpg (kleur)

http://home.deds.nl/~vk/pic/27nov2004zw.jpg (zwartwit)

AFFICHE VOOR DRUKWERK:

http://home.deds.nl/~vk/pic/27nov2004.pdf (kleur)

http://home.deds.nl/~vk/pic/27nov2004zw.pdf (zwartwit)


OPROEP:
We zoeken meer mensen die de afgelopen 25 jaar ooit op een of andere manier betrokken zijn geweest bij de Vrije Keyser, als radio-luisteraar of -maker, en bijvoorbeeld nog bijzondere of leuke anekdotes hebben.

Hou de website in de gaten voor de laatste info updates! S P R E A D T H E W O R D!
http://www.VrijeKeyser.TK
En http://www.indymedia.nl/nl/2004/11/23405.shtml

---
Via AnderNieuws.Net
Meer over AnderNieuws.Net op http://andernieuws.net/