Ingezonden persbericht

Dit zijn de finalisten van Cameretten 2004!

Na 3 dagen vol hilarische momenten, bizarre invallen, en vooral veel gelach zitten de voorronden van Cameretten 2004 er op. Al de negen deelnemers hebben hun kunsten en talenten getoond voor een groot publiek en deden dat vol overgave. Het zijn allemaal al winnaars, maar helaas kunnen er maar drie echt door naar de finale op zaterdag 27 november a.s.

Nathalie Baartman, Anouar Alouad Abelkrim en Ted Griffioen mogen morgenavond opnieuw laten zien wat ze in huis hebben voor een uitverkochte zaal in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Wie zal er winnen? Wordt dat Nathalie met Stam , Anouar met Ik ben of toch Ted met The Blues

Morgenavond maakt de jury, na lang wikken en wegen, de winnaar van de Douwe Egberts-juryprijs bekend en kiest het publiek de winnaar van de publieksprijs. Wanneer een van de negen deelnemers tijdens het festival bewezen heeft dat hij/zij een echte podiumpersoonlijkheid is, dan wordt aan diegene door de jury nog de persoonlijkheidsprijs uitgereikt.

Spanning alom dus; wie wordt de nieuwe Camerettenwinnaar van 2004?!

Cameretten heeft al vaak aan het begin gestaan van de carrières van succesvolle cabaretiers. Al 39 jaar weet het Cameretten festival (nog) onontdekt talent op te sporen en te stimuleren. Velen van u kennen wel Herman Finkers, Bert Visscher, Theo Maassen, Hans Teeuwen, Plien & Bianca en Marc-Marie Huijbregts, die inmiddels niet meer zijn weg te denken uit de Nederlandse theaters.



Ingezonden persbericht