Politie Zeeland


W-10832-2004 Vrouw op fiets aangereden

Een 81-jarige vrouw uit Middelburg is vrijdagmiddag rond 17.00 uur aangereden door een personenauto.
De vrouw fietste over de Buitenruststraat in Middelburg en wilde op het kruispunt met de Vrijlandstraat linksaf slaan. Ze zag hierbij een van linkskomende personenauto, bestuurd door een 26-jarige Middelburgse, over het hoofd en fietste tegen de auto. De 81-jarige vrouw kwam ten val en werd met een pijnlijke rug en benen voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


O-10833-2004 Bromfietsers frontaal in botsing

Op de parallelbaan van de N59 in Oosterland zijn vrijdagavond rond 20.45 uur twee bromfietsers uit de gemeente Schouwen-Duiveland frontaal met elkaar in botsing gekomen.
Vermoedelijk heeft een van de bromfietsers niet genoeg rechts gereden waardoor ze frontaal op elkaar botsten. Een van hen, een 17-jarige meisje, mocht na onderzoek ter plaatse door een arts weer naar huis. De andere, een 17-jarige jongen, werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Daar werd van hem, i.v.m. mogelijk gebruik van alcohol, een bloedtest afgenomen. Beide scooters zijn total loss.


Z-10834-2004 Aanrijding in Terneuzen

In Terneuzen heeft vrijdagavond rond 22.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooter.
Een 52-jarige automobilist uit Spijkenisse reed over de Alvarezlaan en sloeg linksaf het parkeerterrein van winkelcentrum Zuidpolder op. Omdat er een auto geparkeerd stond moest de automobilist een korte bocht nemen en bemerkte daarbij de scooter te laat op. De scooterrijder, een 18-jarige vrouw uit Axel, remde nog maar ging daarbij met haar scooter onderuit en kwam gedeeltelijk onder de auto terecht. Zij liep hierbij een geschaafde knie op. De auto en de scooter raakten beide beschadigd bij het ongeval.


W-10835-2004 Inbraak in bedrijfsauto

Vrijdagavond rond 19.45 uur werd er ingebroken in een bedrijfsauto die stond geparkeerd aan de Van de Manderestraat in Vlissingen.
Uit de auto werd navigatieapparatuur weggenomen t.w.v. enkele honderden euro's. Braakschade is niet bekend.





Politie Zeeland