MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Night of the Proms met oa Shaggy

KAARTVERKOOP VOOR 8 SHOWS OFFICIEEL VAN START

SHAGGY is één van de popartiesten op Night of the Proms 2004 in Ahoy' Rotterdam. Het grote muziekfeest beleeft van donderdag 18 tot en met zaterdag 27 november zijn 15de editie. In thuishaven Antwerpen is de Night of the Proms aan zijn 20ste editie toe, wat voor de organisatoren aanleiding is om het populaire evenement een grondige facelift te geven.

De Night of the Proms vond voor het eerst plaats in 1985 in het Antwerps Sportpaleis en begon enkele jaren later ook in Nederland en Duitsland aan een succesverhaal. Naar aanleiding van de 20ste editie in Antwerpen krijgt het evenement een grondige facelift. Het publiek mag ook dit jaar een zeer gevarieerd en boeiend programma verwachten met het allerbeste uit 250 jaar muziekgeschiedenis, maar krijgt tegelijk enkele verrassende nieuwe showelementen aangeboden. Onder andere op muzikaal en productioneel vlak zullen nieuwe en onbetreden wegen worden ingeslagen. Voorlopig laat de organisator hieromtrent nog niet in zijn kaarten kijken, maar nu al kan worden verklapt dat het publiek ogen en oren te kort zal komen.

Jong en oud zullen straks weer ongeremd kunnen swingen op de maat van de mooiste melodieën. Dat zal o.m. gebeuren op de aanstekelijke dansmuziek van SHAGGY, de Newyorkse Jamaicaan die songs produceerde als 'Oh Carolina', 'Boombastic', 'It Wasn't Me', 'Hey Sexy Lady' en 'Strength Of A Woman'. Deze artiest, die zichzelf ook wel 'Mister Lover Lover' noemt, liet op elk van zijn albums verschillende muziekstijlen op een fantastische manier samenvloeien. Van pop tot r&b tot dance en ragga, hij combineert ze allemaal. Dit keer gaat podiumbeest Shaggy de uitdaging aan om zijn sexy muziek te vertolken samen met het symfonische orkest Il Novecento o.l.v. Robert Groslot.

Natuurlijk zijn ook het vertrouwde koor Fine Fleur, 'Mister Proms' John Miles en presentator Carl Huybrechts weer van de partij. Andere popnamen, waaronder de headliner, worden later bekendgemaakt. Traditiegetrouw wacht het publiek niet tot alle namen bekend zijn. Nu al zijn voor deze Night of the Proms in Ahoy' meer dan 45.000 plaatsen gereserveerd.

NIGHT OF THE PROMS 2004
Ahoy' Rotterdam
Data: 18 t/m 20 en 23 t/m 27 november
Aanvang: 18 en 19 november om 20.30 uur, overige concerten om 20.00 uur.
Entree: van 20,00 tot 40,00 euro (excl. service- en portokosten)

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag via TELE TICKET SERVICE
0900-45.000.45 (0,45 euro pm) - www.teleticketservice.com of bij TICKET SERVICE via de grotere postkantoren, VVV's, GWK's,
0900-300.1250 (0,45 euro pm), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa Ahoy' Rotterdam. Website: www.notp.com.