PROTEQ DIRECT

Amsterdam Rai verwacht record aantal honden

Op zaterdag 27 november en zondag 28 november heeft de gemeente Amsterdam circa 4500 honden te gast. Deze honden doen mee aan de jaarlijkse rashondententoonstelling De Winner. Deze jaarlijkse tentoonstelling is de grootste van Nederland en wordt voor de 115de keer gehouden in de Amsterdamse RAI. Er is ook dit jaar weer voor Amsterdam en de Amsterdamse RAI gekozen omdat de uitstraling van Amsterdam en deze rashondententoonstelling met Europees aanzien goed op elkaar aansluiten.

De organisatoren van de rashondententoonstelling verwachten naast de deelnemers circa 16.000 bezoekers. De bezoekers aantallen uit binnen- en buitenland nemen jaarlijks toe. Een bevestiging van de trend dat het huisdier, en dan vooral de hond, een steeds grotere rol in het gezin gaat innemen. Een speciale attractie tijdens deze Winner rashondententoonstelling , zijn de demonstraties die gegeven worden door de Narcotica en Tabakshonden van de Nederlandse Douane in samenwerking met het K.L.P.D. Het gebeurt slechts zelden dat deze bijzonder goed getrainde honden een demonstratie geven op een groot publieksevenement.

Tijdens De Winner zullen afgevaardigden van de voedings,- verzorgings-, en medische- industrie de deelnemers en bezoekers informeren over de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Door deze toevoeging is De Winner voor zowel de deelnemers als de bezoekers een uniek evenement. Dier & Zorg, de ongevallen- en ziektekostenverzekering voor honden en katten steunt De Winner van harte. Inmiddels zijn er ruim 55.000 honden / katten verzekerd bij Dier & Zorg. Dier & Zorg is een onderdeel van SNS REAAL Groep en marktleider in Nederland op het gebied van de ongevallen- en ziektekostenverzekering voor honden en katten.

Voor de redactie
Voor meer informatie over de rashondententoonstelling De Winner op 27 en 28 november in de RAI te Amsterdam: Contact gegevens Cynophilia Tel
0343-473710 (09.00 tot 16.00 uur), website www.winnershow.nl of E-mail: cyno@euronet.nl

Voor meer informatie over Dier &Zorg, de ongevallen en ziektekostenverzekering voor honden en katten kunt u contact opnemen met Marianne van der Zwan.
Telefoonnummer: 030 - 291 45 38. E-mail:
marianne.vanderzwan@reaal.nl

Dier & Zorg
Koorstraat 22
1811 GP Alkmaar
www.dierzorg.nl


02 nov 04 14:40