Ingezonden persbericht


Persbericht Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Over huizen, steden, rivieren en bomen....:

Sinterklaas komt per vliegtuig naar de Aviodrome!

Lelystad, 19 november 2004- In het weekend van 27 en 28 november bezoekt Sint Nicolaas maar liefst twee keer het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome! Dat zal hij doen in stijl: op zaterdag landt de Goedheiligman in een helikopter en op zondag zal hij arriveren in de historische Dakota 'Fifi Kate', die nog tot het eind van deze maand in de Aviodrome te bewonderen is. Jonge en oudere bezoekers kunnen op beide dagen de Sint en zijn Pieten om 14.00 uur al zwaaiend verwelkomen.

Kinderactiviteiten
Voor groot en klein zijn er in dit weekend activiteiten. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen een sinterklaassurprise maken. De allerkleinsten, tot en met 8 jaar, mogen hun creativiteit gebruiken om een sinterklaascadeautje voor de Sint te maken. Deze kunnen ze 's avonds in hun schoen achterlaten. In de vertrekhal van de Aviodrome mogen kinderen de Sint al zingend verrassen met hun tekeningen en andere bouwsels, en die persoonlijk aan de Sint overhandigen.

Hoop...
De Sint hoopt vele kinderen aan te treffen in de Aviodrome! Het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome op de Luchthaven Lelystad is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De Aviodrome bevindt zich op de Luchthaven Lelystad aan de Pelikaanweg 50. Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht op www.aviodrome.nl of bij telefoonnummer 0900-AVIODROME (0900- 2846376; 25 ct.p.min.).

Klik voor meer informatie op:

* Persfoto's: www.aviodrome.nl/persfoto
* Overige persberichten: www.aviodrome.nl/nieuws/persberichten
* Perscontacten: p.vdnoort@aviodrome.nl
* Website: www.aviodrome.nl

Peter F.A. van de Noort
Hoofd PR en voorlichting
Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome
Adres: Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad
Telefoon:

0320 - 289 858
Fax: 0320 - 289 841
E-mail: p.vdnoort@aviodrome.nl Website: www.aviodrome.nl