Ingezonden persbericht


Deb News

Uitnodiging voor persconferentie

Road to Beijing 2008 uitgestippeld; Gravenstijn pikt draad weer op

ROTTERDAM - Deborah Gravenstijn nodigt vertegenwoordigers van de media morgen, dinsdag 23 november, uit voor een bijeenkomst op het kantoor van Rotterdam Topsport, gevestigd in het Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen naast de Kuip. De persconferentie start om 10.00 uur.

Gravenstijn pikt deze week de draad in sportief opzicht weer op. De pupil van Jan de Rooy was na de succesvol verlopen Olympische Spelen van Athene door droeve familieomstandigheden enige weken uit de roulatie. In samenspraak met haar coach en beide begeleiders, Hans Kroon en Jan Hermans, heeft de Rotterdamse besloten om komende zaterdag, 27 november, tijdens het NK in de Maasstad haar rentree op de tatami voor eigen publiek te maken.

Tijdens de bijeenkomst zal de bronzen medaillewinnares van Athene in de klasse tot 57 kilo haar sportieve doelstellingen voor het komende Nederlands kampioenschap formuleren. Tevens zal de 'road to Beijing' worden uitgestippeld. Gravenstijn heeft besloten om haar sportieve loopbaan in principe tot en met de Olympische Spelen van 2008 voort te zetten. Bovendien zal de naam van een nieuwe partner van het Deb Team bekend worden gemaakt en de overeenkomst met een andere partner worden gecontinueerd.

Nadere informatie: Ardie den Hoed: 06-53.45.05.23

---- --