TROS

In het persbericht van TROS MUZIEKCAFÉ van zaterdag 27 november staat een fout in de aankondiging. Hierbij het aangepaste persbericht. Excuses voor het ongemak.

Afdeling Communicatie
Hilversum, 23-11-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 27 november
Radio 2 ­ 16.00 uur

THE ZOMBIES IN TROS MUZIEKCAFÉ

In TROS MUZIEKCAFÉ van zaterdag 27 november a.s. ontvangt presentator Hadassah de Boer weer een reeks veelzijdige artiesten:

The Zombies, Colin Blunstone en Rod Argent, zijn in het land. Ze komen ook langs in TROS MUZIEKCAFÉ en brengen een aantal van hun grootste hits ten gehore, 'Old and Wise' en 'Time of the Season'.

William Topley zorgt voor de Britse bluesrock in TROS MUZIEKCAFÉ. In Amerika en thuisland Groot-Brittannië is Topley een gevierde zanger/songwriter. Het kost hem dan ook geen enkele moeite om de samenwerking aan te gaan met de groten der aarde. Op zijn laatste album is bijvoorbeeld Mark Knopfler te horen.

Ook brengt de band Zita Swoon een bezoek aan TROS MUZIEKCAFÉ. Er is een nieuw album uit met de titel 'A Song about A Girls'. Hier komen flink wat odes aan het vrouwelijk schoon voorbij.

Onlangs bracht Mark Dakriet, voorheen zanger bij de Nederlandse band Replay, een prachtig duet uit met niemand minder dan Ruth Jacott. De single 'Nu het over is' was de voorbode van Marks eerste soloalbum. Dit album staat vol met mooie en persoonlijke liedjes en een aantal daarvan zingt sympathieke Mark zaterdag live in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl.