PERSBERICHT - 2004-10-12

Uitnodiging persreis winteropening The Corrs in Ischgl (Tirol)

Op zaterdag 27 november 2004 wordt het wintersportseizoen 2004/2005 in het Oostenrijkse Ischgl officieel geopend. Zoals ook in de voorgaande jaren belooft dit weer een bijzonder spektakel te worden.

Ieder jaar gaat de seizoenstart gepaard met veel activiteiten. Zo opende Naomi Campbell een aantal jaren geleden met de Winter Star Parade, in 2002 verzorgde Ronan Keating een openluchtconcert en afgelopen winter stond de opening in het teken van een groots licht-, laser- en vuurwerkspektakel met Gert Hof en de klassieke zanggroep Amice Forever.

Dit jaar wordt de opening verzorgd door de Ierse band The Corrs, die een openluchtconcert zal verzorgen in het hart van het dorp.

Graag nodigen wij vertegenwoordigers van de media uit voor een persreis naar Ischgl voor de opening van het winterseizoen van vrijdag 26 november tot en met maandag 29 november. De officiële opening staat op zaterdag-namiddag gepland.

Zaterdag en zondag staan verder in het teken van skiën of snowboarden en zullen we het skigebied verkennen. En natuurlijk maken we ook kennis met het uitgaansleven in Ischgl.

Sneeuwzeker
Ischgl heeft een sneeuwzeker skigebied, de meeste pisten liggen boven de 2200 m en zijn direct vanaf de start van het seizoen in gebruik. Met 230 km piste behoort het tevens tot de grootste gebieden van Oostenrijk. Daarnaast valt de bestemming op door de goede hotels (veel 4- en 5-sterren), het beste restaurant van Tirol, de uitgaansmogelijkheden en vele activiteiten. Niet alleen rond de opening, maar gedurende de hele winter.

Het seizoen wordt ieder jaar afgesloten met een concert op de piste door een internationale artiest (van Peter Gabriel tot de Sugababes, Tina Turner tot Sting).

Uw belangstelling voor deelname aan deze persreis kunt dit kenbaar maken op het antwoordformulier of per e-mail aan info@communigate.nl.