Ingezonden persbericht

Jaguar overvalt 101 tankstations

REGIO RIJNMOND, 20041122 -- Vincent Bakker, winnaar van 'een maand een Jaguar met chauffeur' gaat met zijn Jaguar 101 tankstations overvallen. Op zaterdag 27 en zondag 28 november rijdt de Jaguar langs tankstations in Nederland en overvalt de tankende automobilisten met een bliksemaktie.


Binnen een paar minuten worden alle op dat moment aanwezige automobilisten aangesproken en gevraagd een stukje koe te kopen.
Voor 1 Euro krijg je een stukje koe ( in de vorm van een Koetjesreep ) en een folder van Heifer Nederland. Alle ingezamelde Euro's gaan naar stichting Heifer Nederland.
Heifer koopt van alle stukjes koe, echte koeien die worden ingezet in ontwikkelingslanden.

De aftrap van deze ludieke aktie vindt plaats bij Jaguar dealer RAC Cars B.V. in Rotterdam op 27 november om 10.30 uur.

Vincent Bakker heeft de Jaguar met chauffeur een maand lang gewonnen op
Sky Radio 101 FM. De aktie is georganiseerd in samenwerking met Jaguar en Texaco.
De tien winnaars van de Jaguar met chauffeur maken kans de Jaguar te mogen houden als zij een originele aktie met de auto verzinnen.


Stichting Heifer Nederland
Heifer Nederland steunt mensen in ontwikkelingslanden door het geven van dieren en training. Dieren geven gezonde voeding zoals melk of eieren.
Een van de belangrijkste onderdelen van de Heifer projecten is het doorgeven van de levende lening. Ieder gezin dat een dier ontvangt, geeft een eerste vrouwelijk jong door aan een volgend gezin dat ook al training heeft gevolgd. Uw gift vermenigvuldigt zich.




Ingezonden persbericht