Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 5 november 2004

Sinterklaas komt aan in Safari Beekse Bergen

Speciale Afrikaanse Sintsafari en een cadeautje voor de kinderen

Op zondag 28 november komt de Sint samen met zijn Pieten per boot aan in Safari Beekse Bergen. Vanaf de aanlegsteiger van de Safariboot in het park vervolgen zij samen met de kinderen hun weg naar het Safarirestaurant. Hier zullen enkele feestelijke activiteiten plaatsvinden waarbij alle kinderen worden verrast met een cadeautje. Daarna zullen de kinderen een rondleiding krijgen door het park. De Pieten nemen de kinderen hier mee op een speciale Afrikaanse Sintsafari.

Safaripakjesboot
Kinderen die de Sint en zijn Pieten feestelijk willen ontvangen, zijn vanaf 13.15 uur welkom in het Safarirestaurant. Na een tiental minuten zullen de kinderen vanuit het restaurant naar de aanlegsteiger gaan om daar de Sint te verwelkomen. Rond 14.00 uur zal hij hier met zijn Safaripakjesboot arriveren. Vervolgens gaat de goedheilig man met de kinderen naar het Safarirestaurant. Hier zullen de Sint en zijn Pieten de kinderen vermaken door samen o.a. liedjes te zingen. Bovendien krijgen alle kinderen een leuk geschenk. De Sint zal hierna afscheid van de kinderen nemen om te gaan rusten. Hij heeft deze dagen natuurlijk een druk schema!

Speciale Sintsafari
De Safaripieten blijven wel op het park. Zij zullen samen met de kinderen om 15.15 uur een Safari maken door het park. Tijdens de rit in de Safaribus zullen ze verschillende diersoorten, die in het park wonen, ontmoeten. Zo komen ze oog in oog te staan met leeuwen, neushoorns en giraffen. Over ieder dier vertellen de Safaripieten leuke en interessante weetjes. Rond 16.15 uur is de Sintsafari afgelopen.

Een dagje Afrika in de winter
Ook in de wintermaanden is het mogelijk een dagje Afrika meemaken op Safari Beekse Bergen. In november is het park dagelijks geopend tot 16.30 uur en in december tot 16.00 uur. In de maanden november t/m maart 2005 geldt een speciaal wintertarief voor een bezoek aan de Wandelsafari en een Safari met eigen auto of de Safaribus. De entree bedraagt dan slechts EUR 10,00 p.p. Bezoekers onder de drie jaar mogen gratis naar binnen.

Meer informatie over Safari Beekse Bergen is te vinden op: www.safaribeeksebergen.nl maar men kan ook bellen met Safari Beekse Bergen, tel: 0900-2335732 (0,15 euro p.m.)

Noot voor de redactie (