Ingezonden persbericht


persbericht

Den Haag, 12 november 2004

Sunday showdown op cartoon network

kies je favoriete cartoon voor

zondag 28 november

Het is weer tijd voor "Sunday Showdown"! Iedere maand gaan de populairste cartoonhelden van Cartoon Network de strijd met elkaar aan voor de hoofdprijs: een acht uur durende marathon van de winnende cartoon. In november kun je weer stemmen op je favoriete toon. Tot 23 november kun je via www.cartoonnetwork.nl of www.cartoonnetwork.be kiezen tussen 3 cartoons. De winnende cartoon wordt op zondag 28 november uitgezonden van 10.00 uur - 18.00 uur.

In november kun je kiezen uit:

Looney Tunes

Vol met actie en fun, de bekendste figuren uit de historie van de tekenfilm: Bugs Bunny, Elmer Fudd, Daffy Duck, Tasmanian Devil, Road Runner, Wile E. Coyote, Pepe Le Pew, Foghorn Leghorn en Sylvester en Tweety. Non-stop lachen, non-stop opwinding en non-stop entertainment.

Ed, Edd n Eddy

Ed, Edd n Eddy gaat over drie goede vrienden die samen een van de afschrikwekkendste uitdagingen in hun leven, de puberteit, trachten de baas te worden. Ze hebben alledrie dezelfde naam, leven in dezelfde straat en woonwijk even buiten de grote stad. De drie vrienden hebben wel totaal verschillende karakters. Hun puberale lompheid, tegenstrijdigheid en verwardheid waarmee ze dagelijks worstelen geeft daar nog eens extra accent aan. Voortdurend worstelen ze met hun hormonale chaos, jeugdpuistjes en vet haar. Maar ze zijn vrienden want ze dragen dezelfde naam. Een opeenvolging van komische kapriolen van drie verwarde jongens die weg naar volwassenheid nog niet kennen.

De Powerpuff Girls
Buttercup, Bubbles en Blossom zijn drie kleine meisjes die een leven leiden zoals elk ander normaal kind. Opstaan, wassen, spelen en naar school gaan. Totdat zij in aanraking komen met grote of kleine problemen of onrecht. Het redden van een kat uit een boom of het verijdelen van de plannen van een overheerser. Dan beschikken zij ineens over bovennatuurlijke krachten om voor en na schooltijd, maar altijd voor het slapen gaan, ten strijde te trekken en deze problemen naar ieders tevredenheid op te lossen. De Powerpuff Girls zijn niet zomaar ter wereld gekomen. Professor Utonium, een eenzame genetisch wetenschapper was bezig zijn droom, het langs genetische weg ontwikkelen van een perfect meisje, te verwezenlijken. Er ging iets fout en na een explosieve kettingreactie onstonder drie superhelden met een suikerlaagje, de Powerpuff Girls

Zondag 28 november kun je tussen 10.00 uur en 18.00 uur genieten van de winnende marathon!


---

Noot voor de redactie (