Ingezonden persbericht


Kunst Kado in Schuurkerk Theater Maassluis zondag 28 november

Het is de laatste jaren in Maassluis een goede gewoonte dat er tegen het eind van het jaar een Kunst Kado Salon georganiseerd wordt door de kring van Maassluise kunstenaars.

Op zondag 28 november van 11.00 tot 17.00 uur staan de deuren van Theater de Schuurkerk weer open voor het publiek. U kunt dan vrijblijvend kennis maken met het werk van 10 kunstenaars uit de kring. Er is hard gewerkt om het u makkelijk te maken nog even op de valreep een kadootje aan te schaffen. Het werk dat wordt aangeboden bestaat o.a. uit: al dan niet ingelijste acryl- en olieverfschilderijtjes, tekeningen, foto s, aquarellen, etsen, zeefdrukken, gravures, poëziebundels, prachtig geglazuurd keramiek en objecten.

De deelnemende kunstenaars zijn dit jaar: Jos Degen, Henriette Faas, Coby Lammers, Judith Mokoginta, Hans van Overbeek, Gerda Ploeg, Bas Verkade, Ronald Wagenaar, Ans van de Wiel en Otto & Margreet Zeegers. Er zal ook live muziek te beluisteren zijn van het Muzz*jazzkwintet, waarin de Maassluise kunstenaar Dick Tulp zich van een andere kant laat zien. Dit alles om u, als u even binnenloopt, een fijne zondag te bieden.

Graag tot de 28ste in theater de Schuurkerk; de toegang is gratis. Theater De Schuurkerk
Schuurhof 142, Maassluis

Kijk ook op: www.maassluisekunstenaars.com

Routebeschrijving:

Met het openbaar vervoer:
Vanaf NS station Maassluis is het ongeveer 10 minuten lopen naar Theater Schuurkerk. Bus 125 en 126 stoppen op steenworp afstand van het theater.

Met de auto:
Theater Schuurkerk is eenvoudig bereikbaar.
Neem op de rijksweg A20 afslag 7 'Maassluis/Maasland', richting Maassluis. Bij de tweede verkeerslichten gaat u rechtsaf.
Vlak voor de kerk gaat u rechtsaf en direct daarna links.

Op het parkeerterrein voor Theater Schuurkerk kunt u gratis parkeren

Met vriendelijke groet,

Namens De Maassluise Kunstenaars

Henriette Faas

tel. 010 59 171 87

Mob. 06 143 55 433

info@maassluisekunstenaars.com

http://www.maassluisekunstenaars.com