AutoRai

26-11-2004

Expeditie Robinson-fans maken kans op Hyundai Santa Fe

Wie een stem uitbrengt op een van de kandidaten van het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson maakt kans op een Hyundai Santa Fe Motion. Op zondag 28 november zendt Net5 de laatste aflevering uit van het survivalprogramma.

Aansluitend vindt de live-uitzending plaats waarin de uiteindelijke winnaar van de expeditie én de winnaar van de robuuste Hyundai worden bekendgemaakt.

Net5 roept de kijkers op hun stem uit te brengen op hun favoriete expeditiefinalist: Marjolein, Frank, Matthias of Shandinella. De deelnemer met de meeste stemmen wint uiteindelijk de expeditie. De stemmen van het publiek tellen voor 50% mee, de andere 50% worden bepaald door de kandidaten, de zgn. eilandraad zelf. Uit alle stemmers wordt uiteindelijk een winnaar geloot en deze persoon wint een Hyundai Santa Fe 2.0i 2WD Motion met een waarde van maar liefst 26.995,-. Tijdens de live-uitzending komt de Santa Fe vol in beeld zodat de kijkers extra gestimuleerd worden om te bellen of te smsen.

De Hyundai Santa Fe Motion is een bijzonder veelzijdige auto. Alle denkbare luxe is aan boord. Tot de uitrusting van deze robuuste Santa Fe behoren onder meer een volledig automatische airconditioning (climate control) met pollenfilter, een boordcomputer, cruise control, tweeters voor de audio-installatie, elektrisch bedienbaar zonnedak met kompas en uitstapverlichting. Maar ook aan de buitenzijde beschikt de Hyundai over een indrukwekkende hoeveelheid extras als lichtmetalen 17-inchwielen, privacy glass en een tweekleurige carrosserie met meegespoten deurgrepen en buitenspiegels. Voor extra gemak is de centrale deurvergrendeling uitgebreid met afstandsbediening. De buitenspiegels zijn verwarmbaar.