Ingezonden persbericht

Negeso realiseert nieuwe website voor TLN

Benutten multi-channel communicatiekanalen

NIEUWEGEIN, 20041129 -- Tijdens de druk bezochte jaarlijkse ledenvergadering in Noordwijk op zaterdag 20 november jl., presenteerde Transport en Logistiek Nederland (TLN) ook haar nieuwe website. De nieuwe website is een belangrijk onderdeel van de nieuwe communicatiestrategie die TLN voor ogen heeft.


Nieuw communicatieplan
TLN is een goed voorbeeld van het breed inzetten van multi-channel communicatiemiddelen in het streven naar verdere optimalisatie van de dienstverlening en communicatie met leden en belanghebbenden. Zo is de kostbare uitgave van het TLN magazine teruggebracht van wekelijkse publicatie naar één maal per twee weken met meer achtergrondverhalen. Daarnaast verschijnen er drie tweewekelijkse digitale nieuwsbrieven voor verschillende ledendoelgroepen. De allernieuwste ontwikkelingen krijgen een vaste plek op de nieuwe website. Bovendien wordt de site hét kanaal voor additionele services en naslag.

De website
Vanwege de uitgebreide organisatiestructuur, de uiteenlopende doelgroepen en de enorme hoeveelheid informatie die overzichtelijk op de nieuwe site gepresenteerd moest worden, was een heldere navigatie binnen een pakkend ontwerp een must. Daar kwam bij dat de content (menuopties, teksten, documenten en applicaties) gekoppeld diende te worden aan lidmaatschappen met bijbehorende toegangsrechten. De website werd gebouwd op basis van het standaard Negeso Web / Content Management Systeem (W/CMS) en de benodigde extra modules. In samenspraak met de leverancier van de ledendatabase is deze gekoppeld aan de content-autorisatie met behoud van gedane investeringen en functionaliteiten. Het resultaat; een uitgebreide website met enkele honderden content-pagina's tot 6 niveaus diep en met uiteenlopende koppelingen naar applicaties en backoffice-systemen. Ook is de benodigde infrastructuur opgezet om de bezoekersaantallen goed te verwerken. De site is snel en eenvoudig on-line door TLN aan te passen. Door gebruik van de standaard Negeso software werd bovendien de implementatietijd sterk gereduceerd.

Terugblik
De omvangrijke website is na een korte doorlooptijd van twee maanden op 20 november live gegaan. Rick Ohm, projectleider vanuit TLN: "We kunnen terugkijken op een strak gepland project dan binnen de gestelde termijn tot een prima resultaat heeft geleid. Daar waar knelpunten ontstonden is snel een oplossing geboden. Deze website is een belangrijke stap in de nieuwe communicatiestrategie van TLN met Negeso als bewezen partner voor ons online communicatieplatform."

Over Transport en Logistiek Nederland:
Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening. TLN behartigt voor haar ruim 6500 leden (variërend van kleine transportbedrijven tot grote logistieke dienstverleners) de belangen. TLN levert een uitgebreid individueel dienstenpakket en verzorgt de collectieve belangenbehartiging, zowel nationaal als internationaal. Het Hoofdkantoor van TLN is gevestigd in Zoetermeer, daarnaast zijn er 5 regiokantoren verspreid over het land. Bij TLN werken 115 medewerkers.
TLN is in 1993 opgericht na een fusie van Wegvervoer CVO (ontstaan uit PCB en KVO) en NOB Wegtransport. Hiermee was de grootste ondernemersorganisatie een feit.

Over Negeso B.V.
Negeso ontwerpt, bouwt en host websites die absolute meerwaarde bieden. Negeso heeft alle benodigde specialisten in huis; projectmanagers, webtekstschrijvers, webdesigners, ontwikkelaars en systeembeheerders. Dit team werkt optimaal samen aan het opleveren van een website binnen de gemiddelde doorlooptijd van 6 tot 8 weken. Negeso B.V. is een zusterbedrijf van Perfect for People B.V., de grootste onafhankelijke SAP-dienstverlener in Nederland. Beide bedrijven zijn onderdeel van Cobumo N.V. Cobumo N.V. is opgericht in 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerd partner voor uiteenlopende bedrijven. Cobumo telt ruim 120 medewerkers waarvan 19 werkzaam zijn bij Negeso.

Voor meer informatie bel: 030-609 59 59 of kijk op de website: www.negeso.com.
Meer informatie over TLN en de nieuwe website is te vinden op www.tln.nl




Ingezonden persbericht