EPN BEURSORGANISATIE BV

De schatkamer van de Kerstman open voor publiek!

Kerst Creatief, de meest inspirerende kerstbeurs van Nederland!

Beursgebouw Eindhoven (naast NS station)
26-27-28-29-30 november en 1 december 2004
Openingstijden: alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur Op maandag 29 november van 10.00 tot 21.00 uur

Het Beursgebouw te Eindhoven (naast NS station) is 6 dagen lang omgetoverd tot een ware schatkamer van de Kerstman. Talrijke (bloem)demonstraties en (groen)workshops op topniveau vormen het hart van deze sfeervolle kerstbeurs. Je vindt er allerlei decoratieve ideeën voor huis en tuin zoals kerstguirlandes, kerstboomversieringen, kaarsen, originele kerstkaarten, bijzonder gedekte tafels en nog veel meer, gepresenteerd in een schitterend kerstdecor.

Koken en tafeldekken met creativiteit
Het kerstdiner is een van de hoogtepunten van de feestdagen. Een team van koks en andere professionals geven kookdemonstraties en workshops met tal van culinaire tips, menusuggesties en stijlvolle ideeën voor mooie tafels.

Eigen haard is goud waard
Om te laten zien hoe mooi en sfeervol een open haard kan zijn, zijn in verschillende stijlen prachtige kerstinterieurs gecreëerd, die uitnodigen voor een gezellig samenzijn met familie en vrienden.

Feestelijk gekleed en mooi gekapt
In een feestelijke outfit, met een mooi kapsel en goede make-up voelt iedereen zich het stralende middelpunt van het kerstfeest met familie en vrienden. Experts geven advies op maat voor feest- en avondkleding, leuke accessoires, kapsels en make-up.

Kinderen zijn van harte welkom!
Voor kinderen is er van alles te beleven! Met hun entreebewijs kunnen zij zich creatief uitleven met allerlei gratis leuke kerstknutselactiviteiten én kunnen ze met de echte Kerstman op de foto! Als klap op de vuurpijl krijgen ze ook nog een verrassingstasje mee naar huis!

Beleef geweldige dagen op Kerst Creatief
Ga zelf lekker creatief aan de slag in de verschillende workshops. Of kom gewoon om ideeën op te doen, te genieten van de sfeer en gezellig te shoppen. In ieder geval staat Kerst Creatief garant voor zes feestelijke en creatieve dagen.

Entree:
Volwassenen 8,00 euro p.p. 65+ en groepen vanaf 20 personen 7,00 euro p.p. Kinderen tot 12 jaar, begeleid door volwassen 6,00 euro p.p.(incl.verrassingstasje en workshops)

Nu voor 19 euro met de trein naar Kerst Creatief;Vertrek vanuit elk station(retour)in Nederland + Entreebewijs + Tijdschrift naar keuze uitzoeken op de stand van EPN
TopTicketLine (0900-3005000) www.topticketline.nl

Voorverkoop via: ANWB (www.anwb.nl)

Kijk voor aanvullende informatie op www.kerstcreatief.com

Kerst Creatief is een initiatief van:EPN Int. Beursorganisaties BV Postbus 127 5300 AC Zaltbommel.Telefoon: +31(0)418-511164 email:info@kerstcreatief.com
Digitaal Beeldmateriaal is op te vragen
Contactpersoon: Lieke van Schijndel


09 nov 04 11:05