BOUWRADIUS

GA: dagen gespecialiseerde aanneming in Heerhugowaard

GA vakkundig en gezond aan het werk
Dagen voor de Gespecialiseerde Aanneming in Heerhugowaard

ESPEQ opleidingsbedrijven in Heerhugowaard organiseert van 29 november tot en met 3 december a.s. de Dagen van de Gespecialiseerde Aanneming. Dit vijfdaagse evenement maakt deel uit van de landelijke GA-campagne die in het kader van het WERKGOED Jaar van de Metselaar en de campagne GA vakkundig en gezond aan het werk wordt georganiseerd.

De GA-campagne is erop gericht instroom, scholing en gezond en veilig werken in de diverse gespecialiseerde bouwbranches te bevorderen. In de campagne zijn betonreparatie, rietdekken, dakdekken hellende daken, kitverwerken, tegelzetten, steigerbouwen, metselen, voegen en betonstaalverwerken vertegenwoordigd.

Programma
Het programma van de GA-dagen bij ESPEQ opleidingsbedrijven ziet er veelbelovend uit. Er is van alles te zien en te doen. Voor ieder beroep is een eigen plein ingericht, waar leveranciers de nieuwste machines en gereedschappen in elk van de vertegenwoordigde vakgebieden demonstreren. Bezoekers zien er demonstraties van machinaal betonstaalverwerken en kwartsstofvrij werken met een haakse slijper. Bovendien maken ze kennis met de nieuwste technieken op het gebied van tegelzetten, kitten, metselen, betonreparaties en steigerbouw. Verder zijn er demonstraties met de mechanische voegspijker, dak- en rietdekken en noem maar op! Uiteraard mogen de bezoekers alles ook zelf uitproberen.

Scala van activiteiten
Tijdens de GA-dagen in Heerhugowaard staat de bezoekers een scala van activiteiten te wachten. De eerste dagen zijn vooral bestemd voor vmbo-scholieren. Op donderdag en vrijdag zijn er voor het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven demonstraties, workshops en 35b-cursussen. Donderdag 2 december start een spannende tweedaagse metselwedstrijd voor duo's van leermeesters en leerlingen metselen. De prijsuitreiking is op vrijdag 3 december om 19.30 uur. Die dag zijn er ook workshops voor bedrijven over het nieuwe, unieke project Hulpmiddelen Helpen, waarvoor bedrijven zich ter plaatse kunnen inschrijven. Ook een bezoek aan de vele informatiestands is beslist de moeite waard. Iedereen kan er informatie krijgen over fitheid, gezond en veilig werken, arbodiensten, brancheverenigingen en nog veel meer.

Gratis
Iedereen is deze dagen welkom bij ESPEQ opleidingsbedrijven, W.M. Dudokweg 66 in Heerhugowaard.
U kunt maandag tot en met donderdag terecht van 9.00 tot 16.00 uur, vrijdag 3 december van 9.00 tot 21.00 uur. Toegang, activiteiten, consumpties en parkeren zijn gratis. Weer of geen weer, het programma gaat altijd door. GeĂŻnteresseerden kunnen zich vooraf of op de dag zelf aanmelden. Voor meer informatie over de activiteiten, aanmelding voor workshops of deelname aan de metselwedstrijd kan men ook bellen of mailen naar T (072) 576 30 30, mail@ESPEQ.nl

Noot aan de redactie, niet bestemd voor publicatie: