SKYRADIO

Sky Radio 101 FM stuurt vliegtuig vol luisteraars naar U2 in M

Sky Radio 101 FM stuurt in samenwerking met het Algemeen Dagblad, Universal Music, Special Traffic en Martinair een exclusief
U2 vliegtuig vol luisteraars en fans naar het concert van U2 in Miami.
De succesvolle Ierse band reist volgend jaar rond de wereld in het kader van de nieuwe wereldtournee waarbij in de eerste week van maart Miami bezocht zal worden.

Luisteraars van het station maken tussen 29 november en 13 december kans op een plaats op deze speciale U2 vlucht. Zodra ze het U2-vliegtuig op Sky Radio 101 FM voorbij horen komen, maken ze kans op het speciale U2-arrangement voor twee personen inclusief concertkaarten, vlucht en verblijf.

Bono, The Edge, Larry Mullen en Adam Clayton zijn weer helemaal terug met de nieuwe single 'Vertigo' die momenteel de hitlijsten bestormd. Het langverwachte nieuwe
album van U2, 'How To Dismantle An Atomic Bomb' ligt vanaf aanstaande maandag in de winkels.

De actie wordt ondersteund door middel van een grote print- en radiocampagne en zal ook in 2005 worden vervolgd. Meer informatie over de actie is vanaf 29 november te vinden op de website www.skyradio.nl .

Sky Radio 101 FM
Sky Radio is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM en op de kabel. Sky Radio 101 FM is de enige echte non-stop muziekzender in Nederland zonder DJ's met elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie.