Scholen ontvangen kinderencyclopedie

Jarige Kinderpostzegels bedankt kinderen

Stichting Kinderpostzegels Nederland bestaat 80 jaar en daarom is er een echte Kinderencyclopedie gemaakt. Met dit cadeau wil Kinderpostzegels al 'haar' kinderen bedanken.TPG Post bezorgt de komende week bij alle scholen die meegedaan hebben aan de Kinderpostzegelactie het cadeau. Elke deelnemende groep krijgt een exemplaar van de encyclopedie. Met de vele miljoenen euro's die de kinderen ophalen kan de organisatie veel projecten ondersteunen voor kinderen die het moeilijk hebben. TPG heeft dit initiatief mede mogelijk gemaakt en geeft zo uiting aan haar band met de Stichting en het belang dat zij hecht aan het goede werk van de Stichting.

De boeken worden door een echte postbode als eerste bezorgd op de Utrechtse Buitenschool De Schans. Deze school voor langdurig zieke kinderen krijgt financiële steun van Stichting Kinderpostzegels en werken zelf ook mee aan de scholenactie.

TPG Post en stichting Kinderpostzegels Nederland nodigen u van harte uit om op maandag 29 november aanstaande om 11 uur aanwezig te zijn bij de feestelijke uitreiking van de eerste encylcopedieën van Kinderpostzegels aan de kinderen van de Utrechtse Buitenschool De Schans. We zijn allen te gast bij de De Schans, aan de Orinocodreef 15 in Utrecht.

PROGRAMMA

10.45 uur: Ontvangst
11.00 uur: Welkom door buitenschool De Schans
11.05 uur: Toelichting op 80 jaar Kinderpostzegels door Nelleke Bakkeren, directeur Stichting Kinderpostzegels Nederland 11.10 uur: Kennismaking met postbode Martin Achterberg en uitleg van het spel (vragen beantwoorden uit de encyclopedie) 11.15 uur: Quiz kinderen samen met Nelleke en Martin 11.30 uur: Officiële overhandiging kinderencyclopediën (met o.a. postbode op bakfiets met tal van kinderencyclopediën)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met TPG Post Mediavoorlichting, Hanne Kluck, telefoon: 070 334 45 04 of met Stichting Kinderpostzegels, Susanne Schoenmacker, telefoon: 071 5259800. U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden door bijgevoegd antwoordformulier te mailen naar: h.kluck@tpgpost.nl. U kunt natuurlijk ook faxen naar: 070 334 5141.