EVD

AL-INVEST bijeenkomst in Argentinië 'Alternative Tourism Investment', 29 november t/m 6 december 2004
---

Van 29 november t/m 6 december 2004 heeft u de unieke gelegenheid contacten te leggen met Argentijnse counterparts op het gebied van toerisme. De Argentijnse toerismemarkt biedt verscheidene mogelijkheden, zowel op het gebied van nieuwe investeringen in accommodaties als op het gebied van dienstverlening aan toeristen. Ook het leveren van diensten aan gevestigde ondernemingen biedt potentie.

Graag nodigen wij u uit om aan deze inzending deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Sluitingsdatum is: 1 november 2004. Maximaal vijf Nederlandse bedrijven kunnen aan deze matchmaking deelnemen.

Programma
Het programma begint met een 2-daags bezoek aan de International Fair of Tourism (www.fit.org.ar ). Tijdens deze beurs wordt er een matchmakingbijeenkomst gehouden, waarbij u in contact wordt gebracht met verschillende Latijns-Amerikaanse bedrijven. Dit houdt in dat een aantal potentiële zakenpartners voor uw bedrijf op maat geselecteerd worden, waarbij een persoonlijk tijdschema voor u wordt opgesteld dat u vooraf zult ontvangen. Voor de matchmaking is telkens 30 tot 45 minuten gereserveerd. Geheel afgestemd op uw wensen kunt u na het bezoek aan de beurs een aantal toeristische bestemmingen in Argentinië bezoeken; waaronder Salta, Jujuy, Tucuman en Catamarca.

AL-INVEST
Amérique Latine Invest (AL-INVEST) is een programma van de Europese Commissie, dat zich richt op het creëren van duurzame samenwerkingsverbanden tussen kleine en middelgrote bedrijven uit de EU-landen en Latijns-Amerika. Dit programma wordt door de Europese Commissie financieel ondersteund. Hierdoor is deelname aan de matchmaking voor u geheel kosteloos. U hoeft alleen uw reis- en verblijfskosten te betalen.

Meer informatie

* Over de matchmaking

+ Dirk Meewis
Telefoon: (070) 778 83 71
E-mail: meewis@evd.nl


* Over de International Fair of Tourism

+ www.fit.org.ar


* Sectorpagina

+ www.evd.nl/recreatie


* Dossier Toerisme

+ www.evd.nl/toerisme


* Regelingen

+ PESP: www.evd.nl/pesp

+ Trustfunds: www.evd.nl/trustfunds


* Over Argentinië

+ www.evd.nl/argentinie

+ Online publicatie

+ Of neem contact op met de regio-informatiemanager:

Argentinië Marcel Knoors (070) 778 8731

Argentinië