Tweede Kamer der Staten Generaal

UITNODIGING

Zeist, 4 november 2004

Het bestuur van de stichting Meer dan voetbal nodigt u hierbij uit voor de officiële presentatie van de plannen de komende jaren structureel te investeren in het uitdragen van de maatschappelijke functie van het voetbal.

Minister-president Jan Peter Balkenende is bereid gevonden op maandag 29 november 2004 (aanvang: 11.30 uur) het programma in ontvangst te nemen. Locatie: het Tweede Kamergebouw (adres: Binnenhof 1a).

De stichting Meer dan voetbal is een gezamenlijk initiatief van KNVB, Eredivisie CV en Coöperatie Eerste Divisie. Het bestuur wordt gevormd door Benk Korthals (voorzitter raad van toezicht betaald voetbal), Michael van Praag (voorzitter ECV) en Frans Derks (voorzitter CED).

Het programma voor maandag 29 november ziet er als volgt uit:

va 11.00 uur:	ontvangst
11.30 uur: presentatie stichting Meer dan voetbal
11.35 uur: presentatie partners en programma stichting Meer dan voetbal 11.50 uur: presentatie resultaten onderzoek maatschappelijke functie betaald voetbal 11.55 uur: overhandiging supportersmanifest stichting Meer dan voetbal door een groep kinderen aan minister-president Balkenende met aansluitend een reactie. 12.05 uur: gelegenheid tot het stellen van vragen aan de premier 12.10 uur: jeugdvoetbalwedstrijd op het Binnenhof. Het ene teams wordt gecoacht door minister-president Balkenende en staatssecretaris Ross (sport); het andere door de KNVB-bondscoaches Marco van Basten en John van 't Schip. (*) 12.30 uur: Minister-president beëindigt bezoek; ondertekening van de samenwerkingsovereenkomsten met partners en gelegenheid tot stellen overige vragen.


(*) bij (zeer) slecht weer wordt binnen een workshop gehouden "Hoe word je een goede supporter" met kinderen van kidsclubs

Uitsluitend geaccrediteerde genodigden hebben toegang tot de presentatie in het tweede kamergebouw. U wordt vriendelijk verzocht stipt op tijd aanwezig te zijn. Voor alle geaccrediteerden ligt bij de ingang een badge klaar.

U wordt vriendelijk verzocht uiterlijk donderdag 25 november a.s. door te geven indien u de bijeenkomst wilt bijwonen.

AANMELDING PRESENTATIE STICHTING MEER DAN VOETBAL
(maandag 29 november, 11.30 uur)


0 Ik ben helaas verhinderd


0 Ik/wij meld(en) ons graag aan voor de presentatie op maandag 29 november 2004

Naam:
.............................

Email:
.............................

Naam:
.............................

Email:
.............................

Organisatie:
.............................

Telefoon: .............................

Adres:
.............................

.............................

SVP versturen uiterlijk donderdag 25 november 2004

E: info@stichtingmeerdanvoetbal.nl F: 0343 499192
P: Stichting Meer dan voetbal, postbus 515, 3700 AM Zeist


---- --