VERGOUW PUBLISHING

Managementsite.nl publiceert nieuwe groeigegevens

Online management magazine groeit naar 100.000 bezoekers per maand.

Managementsite.nl maakt bekend dat zij de afgelopen maanden een sterke groei heeft bewerkstelligd. Het maandelijkse bezoek is in 2004 opmerkelijk snel naar de 100.000 gestegen. Ook het aantal vaste abonnees op de wekelijkse nieuwsbrief is in 2004 snel opgelopen. Van 10.000 naar ruim 30.000 leden. Wekelijks neemt het thans met 500 leden toe. Deze groei maakt van Managementsite op het gebied van de serieuze professionele informatie het meest gelezen en best verspreide magazine.

Online platform op het gebied van management en organisatie

De interactie heeft een belangrijke functie binnen de website. Elke dag plaatsen lezers reacties met eigen ervaringen en ideeën. Ook maken veel lezers gebruik van de mogelijkheid om eigen columns buiten de hoofdredactie om te plaatsen. De hoofdredacteur, Prof. dr. Mastenbroek, zegt hierover: 'Managementsite.nl werkt als online platform voor het delen van ervaringen en het ontwikkelen van praktische kennis op het gebied van managen en organiseren. Hier ligt kennelijk een grote behoefte die Managementsite als geen ander medium vervult. Wij zijn zeer verheugd over de explosieve groei en de toename in de interactie van bezoekers. De groeigegevens en de interactie onderstrepen dat ons motto 'Voor en door professionals' meer dan waar wordt gemaakt.'

Over Managementsite.nl

Managementsite is een kenniscentrum op het gebied van Management en Organisatie. Op de site staan ruim 400 praktische en (semi) wetenschappelijke publicaties, artikelen en cases verdeeld over 15 verschillende managementgebieden. Druk bezocht worden de online management tools waarmee managers, ondernemers en onderzoekers (hun) organisaties doorlichten en managementvraagstukken uiteenrafelen. Managementsite.nl heeft een redactie bestaande uit vooraanstaande vakmensen uit de wetenschap en het bedrijfsleven. Het magazine is gratis toegankelijk; het betreft een Free Circulation Internet Magazine.

Contact gegevens: www.managementsite.nl


---