Politie Zuid-Holland-Zuid

29/11 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

29-11-2004 - Persberichten District I

SCHOENEN GESTOLEN
DORDRECHT- Uit een schoenenwinkel aan de Voorstraat heeft op 28 november omstreeks 17.00 uur een 21-jarige vrouw een paar schoenen gestolen. De vrouw passeerde de alarmpoortjes waardoor het alarm afging. De man uit Dordrecht is door de Politie Zuid-Holland-Zuid aangehouden.

INGEBROKEN
DORDRECHT- In een café aan het Statenplein is op 29 november rond 00.10 uur ingebroken. Onbekenden wisten een laptop, geld en een TFT-scherm mee te nemen. De technische recherche stelt een onderzoek in. Wanneer getuigen meer weten over deze inbraak kunnen zij contact opnemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief).

VANDALISME
DORDRECHT Zondagavond 28 november ontving de meldkamer een bericht dat er een paar jongens op het dak van een warenhuis aan de Spuiweg zouden lopen. Agenten zagen ter plekke inderdaad twee jongens lopen op het dak. Het bleek dat er vijf jongelui op het dak bier zaten te drinken, waardoor er dakpannen en mogelijk andere dakdelen beschadigd werden. De vijf, drie jongens en twee meisjes tussen de 14 en 20 jaar uit Dordrecht, werden aangehouden en kregen een bekeuring mee naar huis.

OVERLAST
ZWIJNDRECHT Zondagnacht 28 november kreeg de politie de melding dat er een man de deur aan het intrappen was op de Zuiderkruisstraat te Zwijndrecht. Daar aangekomen, lag er een 34-jarige Dordtse man op de grond voor de deur van een woning. De 66-jarige bewoner gaf aan dat dit familielid niet meer welkom was en niet weg wilde gaan. De 34-jarige ging daarna nogmaals door het lint, werd aangehouden voor hinderlijk gedrag en belediging en moest geboeid afgevoerd worden. De gebiedsagent is verzocht om het probleem te bekijken.