CENTRUM VOOR EFT

Centrum voor Emotional Freedom Techniques opent in Nederland

Persbericht

Centrum voor Emotional Freedom Techniques opent in Nederland

Eindhoven - Nederland is met ingang van vandaag een eerste centrum voor EFT rijker. Het Centrum voor EFT, gevestigd in Eindhoven, richt zich uitsluitend op het practiseren en promoten van de Emotional Freedom Techniques (EFT) in binnen- en buitenland. Op 12 december a.s. organiseert zij een eerste introductiecursus EFT.

EFT is in Nederland nog relatief onbekend, maar de belangstellling daarvoor neemt snel toe. Het aantal bezochte webpagina's groeide in het derde kwartaal van dit jaar met 21%. In het tweede kwartaal was die toename 15% ten opzichte van de voorgaande periode. Deze methode bestaat al sinds 1991 en is afkomstig uit Amerika. Het Centrum voor EFT is sinds 1 november gevestigd in Eindhoven.

Psychische, lichamelijke en emotionele klachten kunnen het leven van mensen beheersen. EFT kan hierin een helpende hand bieden bij het oplossen van deze klachten.

Correct toegepast bereikt men met EFT in meer dan 80% van de gevallen een duidelijk merkbare verbetering of een volledige oplossing van het probleem. EFT werkt effectief bij psychische, lichamelijke en emotionele klachten. Trauma's, fobieën en angsten, maar ook lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn kunnen worden behandeld met EFT. Stress en andere psychische klachten kunnen doeltreffend worden opgelost. Maar ook bij het doorzetten van goede voornemens zoals stoppen met roken, overmatig eten of drinken kan EFT helpen hierin te slagen.

EFT gaat ervan uit dat de oorzaak van alle psychische en lichamelijke klachten ligt in een verstoring van het energiesysteem in het lichaam. Door het wegnemen van die verstoring verdwijnt de klacht. De EFT methode is een combinatie van het zelf stimuleren van bepaalde energiepunten op het lichaam terwijl men zich concentreert op het probleem.
Juist toegepast werkt EFT snel en blijvend, zonder dat er gebruik gemaakt wordt van medicijnen of andere hulpmiddelen. EFT is in één middag door iedereen te leren en toe te passen. Ook kinderen reageren er goed op.

Het Centrum voor EFT organiseert een introductiecursus EFT op zondagmiddag 12 december aanstaande bij Aquamarijn, Stratumsedijk 57, 5611 NC Eindhoven. Voor meer informatie of inschrijvingen kunt u terecht bij het Centrum voor EFT tel. 040 - 2374381 of op de website: www.eftcentrum.nl.

Noot: