1 persbericht van maandag 29 november 2004

Eindhoven 29-11-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Inbreker aangehouden

Een 25-jarige man zonder vaste woonplaats is zondag omstreeks 15.30 uur in de Morsestraat aangehouden. Hij wordt verdacht van een poging tot inbraak in een woning aan de Wattstraat. De verdachte was kort tevoren door een getuige in de kraag gegrepen die hem betrapte bij een poging tot inbraak in zijn woning. De woning heeft inbraakschade. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Auto gestolen

Zondag tussen 2.15 en 18.00 uur is vanaf de Needestraat een witte Seat Inca met het kenteken 12-VP-NK gestolen.

Helmond: Inbraak in woning

* Tussen zaterdag 19.00 en zondag 16.00 uur is ingebroken in een woning aan de Johannes Vermeerlaan. Van de voordeur is een ruit kapotgemaakt. Uit de woning verdwenen een dvd-speler, gereedschap en geld, ongeveer 300,=.

* In een woning aan Het Buske is zondagmiddag ingebroken. Hier is aan de achterkant een raam opengebroken. De bewoner mist een videocamera en geld, enkele duizenden euros.

Hapert / Veldhoven: Dronken automobilist rijdt door na aanrijding

Op de A67 onder Veldhoven is maandag om 0.35 uur een 34-jarige Helmondse automobilist aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij even daarvoor op de A284 (Reusel Eersel) ter hoogte van Hapert een verkeersongeval had veroorzaakt en daarna was doorgereden. De man had met zijn auto een brommobiel aangereden. Daarbij waren de inzittenden gewond geraakt, een gebroken hand en een hoofdwond. De Helmonder was doorgereden, maar werd op de A67 aangehouden. Hij had gedronken en blies 1,7 promille. Het rijbewijs is ingenomen en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Waalre: Rijbewijs kwijt na rijden onder invloed

Een 41-jarige automobiliste uit Bergeijk moest zondagavond haar rijbewijs inleveren nadat zij rond 23.00 uur was betrapt op het rijden onder invloed. Dat gebeurde op De Hurken. De vrouw blies ruim 1,5 promille. Tegen haar wordt ook proces-verbaal opgemaakt.