Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


29 november 2004


Politieteams Elburg en Oldebroek gaan samen


Per 1 januari 2005 worden de politieteams van de gemeenten Elburg en Oldebroek samengevoegd. Dit heeft de politie Noord- en Oost-Gelderland besloten in overleg met burgemeester Visser van Elburg en burgemeester Zielhuis van Oldebroek. Door deze samenvoeging kan het team flexibeler en slagvaardiger werken. Een ander voordeel is dat er capaciteit vrijkomt, waardoor er meer blauw op straat te zien zal zijn.


Politiezorg blijft hetzelfde

Omdat de veranderingen alleen binnen de organisatie plaatsvinden, zullen bewoners van de twee gemeenten verder weinig merken van de verandering. De werkwijze blijft namelijk hetzelfde. De wijkagenten blijven aanspreekpunt in de wijk en zullen ook gewoon in hun eigen wijk blijven werken.


Aangifte doen


Ook de openingstijden van de politiebureaus veranderen niet. Om klantvriendelijk en efficiënt te werken, heeft de politie Noord- en Oost-Gelderland vaste openingstijden voor alle politiebureaus. Elk bureau is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur. Om lange wachttijden aan de balie te voorkomen, zijn deze vrije inlooptijden niet bedoeld om aangifte te doen. Daarvoor kunt u een afspraak maken door middel van een telefoontje naar 0900-8844. U kunt ook aangifte op internet via www.politie.nl. Internetaangifte is beschikbaar voor een aantal kleinere misdrijven en kan op elk tijdstip.


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --