Politie Gelderland-Midden

District Rivierenland - politie zoekt vermiste vrouw
Publicatiedatum: 29-11-2004

De politieregio Noord- en Oost Gelderland vraagt aandacht voor de vermissing van een 54-jarige vrouw uit 's-Heerenberg. De vrouw heeft sinds vorige week in overspannen toestand haar woning verlaten en is op de fiets met onbekende bestemming vertrokken. De politie sluit niet uit dat zij wellicht ook in het politiedistrict Rivierenland van de regio Gelderland-Midden vertoeft.

De vermissing van de vrouw werd vorige week dinsdag aan het begin van de avond gemeld.
De politie heeft haar direct landelijk laten signaleren en ook de Duitse collega's werden van de vermissing op de hoogte gebracht. Politiemensen en boswachters hebben inmiddels een groot aantal bospercelen rond haar woonplaats doorzocht.

De vrouw is 1.70 lang, heeft opgestoken bruin haar en is gekleed in een donkerbruine jas (gladde stof), lichtbruine broek en zwarte schoenen. De fiets is een zilverkleurige Raleigh-damesfiets met rode accenten. Achterop zijn dubbele fietstassen in de kleuren paars/blauw bevestigd.

In overleg met de familie is haar vermissing officieel bekend gemaakt en mensen die de vrouw hebben gezien kunnen contact opnemen met de politie 's-Heerenberg of de plaatselijke politie via 0900 - 8844.