CARGLASS

Carglass Service Center Eindhoven is vernieuwd

Son, 29 november 2004

P E R S B E R I C H T

Carglass Service Center Eindhoven is vernieuwd
Carglass Eindhoven heeft haar Service Center vernieuwd om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Eindhoven . Bij Carglass staat de klant centraal. Daarom besteedt Carglass veel aandacht aan de optimalisatie van haar serviceniveau. Met nog betere Service Centers zorgt de autoruitspecialist voor een nóg betere dienstverlening. Vandaar dat per 1 december 2004 het Carglass Service Center aan de Jeroen Boschlaan 220 in Eindhoven is vernieuwd.

Vernieuwd Service Center
Doorrijden met ruitschade kan gevaarlijk zijn en is absoluut onnodig; Carglass is altijd in de buurt om dit te verhelpen. Met behulp van de unieke HPX2(r)-reparatiehars kan een sterretje vrijwel onzichtbaar gerepareerd worden en is de kans op doorscheuren minimaal dankzij een betere hechting in de beschadiging. Voor een HPX2(r)-reparatie kunt u zonder afspraak terecht in het vernieuwde Service Center aan de Jeroen Boschlaan 220 in Eindhoven waar de autoruitspecialist nu nog beter in staat is om u naar alle tevredenheid te helpen.

Carglass is dé autoruitspecialist van Nederland en al jaren marktleider op het gebied van vakkundige autoruitvervanging en .reparatie. Een goede bereikbaarheid, vriendelijke ontvangst en snelle service zijn punten waar Carglass op scoort. Met 200 Mobiele Service Units en 54 ANWB-erkende Service Centers is de Carglass-service voor iedereen optimaal bereikbaar. Wanneer u ruitschade heeft, kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag gratis telefonisch uw schade melden bij het Carglass Call Center (0800-0406). U kunt dan een beroep doen op de Mobiele Service Units. Zij repareren of vervangen een ruit bij u thuis, onderweg of op het werk, wanneer het u uitkomt. Daarnaast kunt u met ruitschade natuurlijk ook terecht in een van de 54 Carglass Service Centers.

E I N D E P E R S B E R I C H T