Politie Limburg-Zuid

Datum ( 29 november 2004

Brunssum; politie vindt hennepplantages in woning

Maandagmorgen werd in een woning aan de Trichterweg in Brunssum enkele hennepplantages aangetroffen. Zowel in de kelder als in twee slaapkamers troffen agenten in werking zijnde plantages aan. In totaal werden 4410 hennepplanten en alle bij de plantages behorende apparatuur in beslag genomen. De bewoner van het pand was niet aanwezig en zal door de politie nog verhoord worden.

Kerkrade; agenten overmeesteren schennispleger

Dankzij kordaat optreden van de moeder van een 13-jarig meisje uit Kerkrade konden twee Kerkraadse agenten maandagmorgen op het Olmenplein een 46-jarige schennispleger uit Kerkrade aanhouden.

Het meisje dat op weg naar school was, herkende de man die woensdag 10 november 2004 tegenover haar schennis der eerbaarheid had gepleegd. Het meisje belde met haar gsm haar moeder, waarna beiden in de auto op zoek gingen naar de betreffende man. Tegelijkertijd werd de politie gealarmeerd. Bij het zien van de agenten zette de man het op een lopen. Tijdens de achtervolging kwam de Kerkradenaar te vallen, waarna hij werd ingerekend. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl

---- --