Ingezonden persbericht


Persbericht:

Yabu start in januari met gratis ADSL support

Gratis support door Yabu moet bezoekers helpen bij het configureren van ADSL aansluitingen.

Eindhoven, 29 november 2004

Vanaf 1 januari 2005 gaat Yabu gratis support en advies aanbieden over het configureren van ADSL internet-aansluitingen. Yabu gaat haar diensten leveren via de website www.yabu.nl.

Op dit moment wordt ADSL met de dag populairder, maar de technische kennis van veel gebruikers is vaak onvoldoende om vrij te kunnen kiezen uit de vele mogelijkheden van ADSL. Yabu zal hierbij een oplossing bieden voor gebruikers van Nederland en België, door hen te begeleiden in het installatieproces. Daarnaast zal Yabu advies geven over de keuze van apparatuur en providers.

Bezoekers kunnen via de website gratis en onafhankelijke support krijgen bij het configureren van ADSL aansluitingen. Door het gebruik van databases op de website kan Yabu gerichte handleidingen leveren voor het configureren van de ADSL aansluiting van de bezoekers. Door middel van een keuzeformulier kan de bezoeker zijn of haar modem en provider selecteren waarna alleen die handleidingen getoond worden, die voor de bezoeker relevant zijn. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om alle handleidingen te bekijken.

Naast de uitgebreide support functie zal Yabu de bezoeker gaan voorzien van gerichte adviezen. Via een aantal korte vragen in de vorm van een formulier kunnen de wensen van de bezoeker worden vastgesteld. Hierna verschijnt direct een advies in beeld waarin de keuze van apparatuur en van providers toegelicht worden.

Persinformatie bij:
Yabu
Mark Withoos
e: mark.withoos@yabu.nl


---- --