Politie Zeeland


W-10904-2004 Rijden onder invloed

Op de Kanaalweg in Middelburg werd maandag omstreeks 19.45 uur een 58-jarige Middelburgse automobilist aangehouden wegens rijden onder invloed.
De man had bijna 4 1/2x de toegestane hoeveelheid gedronken. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een dagvaarding uitgereikt.

Op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg kreeg een 59-jarige Middelburgse automobilist maandag om 20.15 uur een bekeuring en een rijverbod van 1 uur omdat hij meer alcohol had gedronken dan de toegestane hoeveelheid.

Correctie op onderstaand persbericht en getuigenoproep. Gelieve, indien mogelijk dit (tweede) bericht te plaatsen.
Onderstaand bericht kan als niet geschreven worden beschouwd.

W-10868-2004 Vrouw lastiggevallen in Vlissingen

In een kantoorgebouw in de Paul Krugerstraat in Vlissingen werd zaterdag omstreeks 15.00 uur een 52-jarige vrouw uit Middelburg lastiggevallen door een onbekende man.
De vrouw, die op dat moment alleen was, verrichtte werkzaamheden in het gebouw en werd onverwachts door de onbekende bij haar keel gegrepen en met woorden bedreigd. Zij kon zich losmaken, gaf de man een schop en rende weg. De man heeft zij daarna niet meer gezien. De vrouw heeft aangifte gedaan.


NIEUW BERICHT S.V.P. PLAATSEN!!!!!!!!


W-10868-2004 Vrouw lastiggevallen in Vlissingen

In het stadhuis in Vlissingen werd zaterdag omstreeks 15.00 uur een 52-jarige vrouw uit Middelburg lastiggevallen door een onbekende man.
De vrouw verrichtte werkzaamheden in het gebouw en werd onverwachts door de onbekende vastgepakt en met woorden bedreigd. Zij kon zich losmaken, gaf de man een schop en rende weg. De man die een donderkleurige schippersjas droeg, ging er vervolgens vandoor.
De politie is op zoek naar mensen die tijdens hun bezoek aan het stadhuis, waar het die zaterdag 'Open Dag' was, deze man in het trappenhuis hebben zien lopen c.q. rennen. Getuigen kunnen zich melden bij het politiebureau in Vlissingen of bellen met telefoonnummer 0900-8844.

W-10905-2004 Diefstal uit woning
Uit een woning in de Deurloostraat in Middelburg werd madag tussen 05.00 en 19.30 uur een televisie gestolen.
De waarde is onbekend.