Ingezonden persbericht

Popcentrum PODIUM

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK49

MOTÖRHEAD EN MOTHERS FINEST IN PODIUM

Hardenberg-, Muziekcafe De Troubadour en Popcentrum Podium maken zich op voor een topweek met daarin een (uitverkocht) rockconcert van Motörhead (USA), de Nationale Fanmeeting van de band Back4More, een exclusief live-concert van Mothers Finest (USA) en de eerste aflevering van Podiumclassix .

Voor de tweede keer in de geschiedenis van Popcentrum Podium staat MOTÖRHEAD op het podium van de Theaterzaal. De 2003-show is MOTÖRHEAD zo goed bevallen dat ze dit jaar terug komen. Het gaat een luidruchtig feestje worden op deze laatste dinsdagavond in november, want MOTÖRHEAD neemt een paar Braziliaanse muziekvrienden mee als support: 'SEPULTURA'. Het exclusieve concert was binnen no-time uitverkocht.

Vrijdag viert de band BACK4MORE haar Nationale Fanmeeting in Muziekcafe De Troubadour. Back4More is al lang geen onbekende meer in het covercircuit en staat bekend als een eigentijdse Top100 formatie -die ook eigen nummers uitbrengt- met ervaren musici uit gerenommeerde bands als Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer, Sister K, Stranger, Loose-ends. Tijdens de Nationale Fanmeeting van BACK4MORE, aanstaande vrijdag, zal Femke Krone -percussionist van o.a Rene Froger, Frans Bauer, Ruth Jacott en Junkie XL- de band BACK4MORE komen versterken.

MOTHERS FINEST staat zaterdag in Podium. De band werd opgericht in 1975 in Chicago. Van meet af aan specialiseerde de band zich in een unieke mix van soul, funk en rock. Op unieke wijze laat de band horen en zien wat onder meer de kwaliteiten zijn van de zwarte muzikanten uit The States. Wát een show. Support is er van THE JOHN HAYES PROJECT. John Hayes (gitarist van Mothers Finest) woont al jaren in Nederland, heeft een eigen funky rockband en wil graag de sterren van de Podiumhemel spelen. Wat ons betreft maggie! Start show: 21.00 uur.

Aansluitend aan het concert van MOTHERS FINEST starten we met een splinternieuw fenomeen: PODIUM CLASSIX . Een nieuwe naam voor een hele lange nacht met de beste 80 s & 90 s hits en clips. Onze VJ s en Jocks selecteren de beste hits voor een nachtelijke megaparty. Meer showinformatie op: www.poppodium.nl

Einde Persbericht