FENIT

Workshop 'Certificatie Code voor Informatiebeveiliging'

03-11-2004 Na eerdere geslaagde workshops over kwetsbaarheden op het internet, het meetbaar maken van informatiebeveiliging en de dreigingen van mobiele toepassingen wordt op 30 november a.s. ingegaan op certificatie van de Code voor Informatiebeveiliging.

Met de workshop 'Certificatie van de Code voor Informatiebeveiliging' biedt Nederland~ICT u inzicht in de toegevoegde waarde voor uw onderneming van de Code voor Informatiebeveiliging, maar vooral wat een onderneming moet doen om het certificaat te behalen.

De workshop wordt gegeven door mensen die in hun eigen bedrijf reeds met dit soort zaken bezig zijn geweest. KEMA Quality is geaccrediteerd voor het doen van de audit en Atos Origin heeft het certificaat reeds bemachtigd. U krijgt gelegenheid om voor uw eigen bedrijf een eenvoudige zelfevaluatie te doen, zodat u enig idee heeft of u al klaar bent voor een officiële audit.

Doelgroep
Deze workshop is zowel bedoeld voor managers als voor informatiebeveiligingsdeskundigen. Uiteindelijk zullen zij samen het beleid bepalen en implementeren.

Programma
13.30 uur Ontvangst
14.00 uur Welkom
14.05 uur Wat is de toegevoegde waarde van de Code voor Informatiebeveiliging
Henk Keijzer, KEMA Quality BV
14.25 uur Hoe gaat een audit in zijn werk?
Henk Keijzer, KEMA Quality BV
14.45 uur Zelfevaluatie aan de hand van een vragenlijst 15.00 uur PAUZE
15.15 uur Wat moet een bedrijf doen om een audit met succes te doorstaan?
Henk de Koning, Atos KPMG
15.45 uur Hoe kan de ICT-branche gezamenlijk optreden tegen toekomstige bedreigingen op het gebied van informatiebeveiliging? 16.15 uur Conclusies & borrel

Aanmelden
U kunt zich per e-mail opgeven via onderstaande link. Wij wijzen u er op dat wij helaas genoodzaakt zijn een no-show-fee van 50,- in rekening te brengen wanneer u zich, in geval van verhindering, niet 24 uur van te voren afmeldt. Met uw aanmelding voor deze workshop verklaart u het hiermee eens te zijn. Een bevestiging van uw aanmelding wordt u in de week voorafgaand aan de workshop toegestuurd.

Ja, ik meld me aan voor de bijeenkomst informatiebeveiliging

copyright FENIT 2004