Ingezonden persbericht


Persuitnodiging: Marketing Meal BEA Systems, Clockwork en E.piphany

BEA Systems, Clockwork en E.piphany organiseren op dinsdagmiddag 30 november aanstaande een evenement met als thema consumer dialoog marketing, het nieuwe marketingconcept. Centraal staat de vraag hoe je kunt inspelen op de specifieke wensen en behoeften van de individuele klant. Met als doel de klanten tevreden te houden, uitstekende service te bieden en zo de omzet te verhogen!

Het programma bestaat grotendeels uit praktijkervaringen. FBTO presenteert hun ervaringen met het inzetten van interactieve marketing in hun streven de grootste internetverzekeraar van Nederland te worden. Agis Zorgverzekeringen vertelt over de ervaringen met het self service internetportal voor contact met de klanten. ING Direct uit Amerika heeft in het afgelopen jaar meer dan vijf miljoen dollar extra winst gemaakt door gebruik te maken van E.piphany Interaction Advisor in de callcenters en op de website.

Redacteuren zijn van harte welkom op dit seminar. Het is ook mogelijk om apart een interview te regelen met een van de sprekers. Het volledige programma kun je vinden op www.marketingmeal.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Newsengine Pr

Ezra van Tiel

Tel. 020 567 2170

Mobiel: 06 1887 1641

Potters PR

Monique Potters

Tel. 0345 501595

Mobiel : 0628 88 96 32