TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 25-11-2004

Televisie
TROS TAFEL TWEE
Uitzending dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december Nederland 2 - 17.05 uur

JOMANDA, MONIQUE HEIJN, EMILE RATELBAND
SCHUIVEN AAN BIJ TROS TAFEL TWEE

TROS TAFEL TWEE is het TROS-programma waarin presentator Bert Kuizenga en meesterkok Ad Janssen een gast ontvangen in de studio. Ze voeren een gesprek over de waan van de dag. Deze gast zal naar zijn/haar persoonlijke mening worden gevraagd over diverse onderwerpen.

In de komende week zijn de gasten: Jomanda (dinsdag 30 november) en woensdag 1 december komt Monique Heijn naar de studio. De vrouw van Albert Heijn vertelt uitgebreid over haar werk als ambassadrice van Stop Aids Now. Emile Ratelband sluit de week van TAFEL TWEE af op donderdag 2 december.

Tijdens de uitzending bereidt meesterkok Ad Janssen een gerecht waarbij de kijker wordt uitgenodigd via www.eetsmakelijk.nl zijn voorbeeld te volgen. De gast mag uit de menukaart van Ad een gerecht kiezen dat vervolgens door Ad wordt gemaakt.

Iedere dag is er in TROS TAFEL TWEE een bijzondere rol weggelegd voor Rob Verlinden en Martin Gaus. Tuinexpert Rob Verlinden neemt een kijkje in de tuin van de gast en geeft adviezen, richt opnieuw in en geeft uiteraard voor de kijkers de originele/nuttige Rob Verlinden-tips. Dierenraadsman Martin Gaus verdiept zich in het wel en wee van het huisdier van de gast, of de eventuele wens om een huisdier te hebben, of waarom de gast juist geen huisdieren heeft... Voor de kijkers is er dan de typische Gaus-tip voor hun huisdier in het bijzonder en dieren in het algemeen.

Ten slotte kan de kijker een vraag stellen aan de gast van de volgende aflevering via het antwoordapparaat dat tot een uur na uitzending bereikbaar is.
TROS