Ingezonden persbericht


STEMAID Persbericht
Las Vegas, Nevada, USA
Dinsdag 30 november 2004

Een STEMAID verjongingscentrum spoedig in Crans Montana, Zwitserland

Dr. Brigitte Boisselier, is CEO van CLONAID en STEMAID is blij met de toestemming ten gunste van stamcelonderzoek in Zwitserland. Zij is van plan een STEMAID verjongingscentrum voor stamcelonderzoek op te richten bij het Grand Hotel van Crans Montana in Zwitserland. Stemaid is het eerste bedrijf in de wereld dat gereed is om patiënten te behandelen met hun eigen geprepareerde stamcellen dankzij een kloningstechniek. Enkele landen hebben reeds geaccepteerd om de behandelingen te verwelkomen die ontwikkeld zijn door Stemaid. Zwitserland, het land dat vermaard is rond de wereld voor zijn verjongingsonderzoeksklinieken, moet deze laatste technologie verwelkomen om alle bestaande technologieën in dit veld van vandaag te overtreffen.

Dr.. Brigitte Boisselier hoopt dat op een dag een gelijkaardige toestemming gegeven wordt ten gunste van het reproductieve mensen klonen om de talrijke Zwitserse burgers die Clonaid gecontacteerd hebben toe te staan in hun eigen land behandeld te worden zonder het hoeven te verbergen.

Voor een interview met Dr. Boisselier alstublieft bellen met 1-702-497-9186 of schrijven aan: publicrelations@stemaid.com