Binnensticht, 09.50 uur

Utrecht 30-11-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Teveel gedronken

ZEIST In de nacht van maandag 29 op dinsdag 30 november werd een automobilist aangehouden omdat hij teveel hadden gedronken.

Rond 02.20 uur werd een 46-jarige automobilist uit Zeist op de Dr. Schaepmanlaan gecontroleerd. Hij had teveel gedronken en werd aangehouden. Bij de ademanalyse in het politiebureau blies hij 410 ug/l, terwijl wettelijk maximaal 220 ug/l is toegestaan. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van drie uur.

Lastige vrouw

ZEIST - Rond 03.00 uur kreeg de politie de melding dat een vrouw zich op de Van Reenenweg verdacht ophield.

Bij het verschijnen van de politie liep de vrouw, 55 jaar oud en afkomstig uit Drachten, naar een woning aan de Oude Arnhemseweg en belde daar vele malen aan. De politiemensen haalden haar bij de deur weg, waarna door de bewoner werd opengedaan. Hij bleek de ex-man van de vrouw te zijn. Terwijl de politiemensen hem te woord stonden, liep de vrouw terug naar haar auto en reed weg. De politiemensen hielden haar tegen en zij bleek teveel te hebben gedronken. Bij de ademanalyse in het politiebureau blies zij 380 ug/l. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt en zij kreeg een rijverbod van drie uur.

Verlichtingscontrole

ZEIST / DRIEBERGEN-RIJSENBURG / BUNNIK De politie heeft op maandag 29 november een fietsverlichtingscontrole gehouden. Bij controles in de genoemde plaatsen werden in totaal veertien bekeuringen uitgeschreven.