Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Diemen, 30 november 2004

Randstad maakt werk van wensen
Droombaan voor één dag

Ober zijn in het hoogste restaurant van Nederland. Acteren in een Nederlandse soap. Als dirigent voor een toporkest staan. Of schapen hoeden op de hei... Wie voor één dag zo'n buitenissige, extreme, exclusieve of 'gewoon' te gekke baan wil hebben, kan nu terecht bij Randstad. Tot kerstavond verzamelt de uitzendonderneming ideeën onder de actietitel 'Jouw droombaan? We geven 'm cadeau!' De drie leukste ideeën winnen.

Randstad, die per jaar vele tienduizenden mensen in ons land aan een baan helpt, wil deelnemers aan de actie voor één dag een bijzondere werkervaring bieden die op hun cv een geweldige pre oplevert. Tevens wil de uitzender aan de hand van de - naar verwachting - velen inzendingen in kaart brengen wat de meest begerenswaardige jobs zijn in Nederland. Iedereen van 18 tot 65 jaar mag meedoen, ongeacht of iemand al voor Randstad werkt of niet.

'Randstad biedt jong en oud, laag en hoog opgeleid toegang tot de gehele arbeidsmarkt, zeggen wij altijd. Omdat wij contacten hebben met bedrijven in alle uithoeken van de arbeidsmarkt, is vrijwel geen wens onvervulbaar. Dat willen we met deze actie bewijzen', zegt Francis Das, manager communicatie bij Randstad.

Wie een bijzonder idee heeft voor een superbaan, kan deelnemen via de actiepagina op de website van Randstad, www.randstad.nl. Bij elke wens die bovenaan het verlanglijstje staat, moet wel een korte motivatie gegeven worden. De inzendingen worden beoordeeld op originaliteit en haalbaarheid.

De actie loopt tot 24 december, 12.00 uur 's avonds. Randstad maakt in de tweede week van januari bekend welke drie deelnemers een dag aan de slag mogen in hun droombaan.