Ingezonden persbericht


Meedogenloze Fashion Babes voor het eerst op de iDJ iPOD party

Den Haag - Afgelopen zaterdag waren de Fashion Babes voor het eerst actief op de iDJ iPOD party in het GEM museum te Den Haag. De Fashion Babes is een nieuw concept van Sentimento.nl. Zij maken foto's van de beste, leukste en meest foute party-ganger. Aangevuld met de welbekende knipoog geven zij soms meedogenloos hun mening.

Zij beoordelen of de bezoekers voldoen aan de dresscode van de party s of events en signaleren nieuwe trends. De foto's en meningen van de Fashion Babes zullen regelmatig te vinden zijn op Sentimento.nl. Kortom geen enkele party of event in Nederland zal meer veilig zijn, want de Fashion Babes komen overal.

Het Fashion Babes concept sluit heel goed aan bij www.sentimento.nl. Dit platform voor uitgaan, cultuur, entertainment en lifestyle binnen de doelgroep 18-35, biedt wekelijks een selectie aan van alle feesten die gehouden worden. De reden om de Fashion Babes te lanceren is om de interactie met haar bezoekers te vergroten binnen de discipline 'One Night Stand' (Uitgaan).

Het unieke concept zal de komende tijd verder worden uitgebreid, waardoor er nog meer interactie plaats zal vinden tussen party-gangers en de bezoekers van Sentimento.nl.

========================================